Kuadkopter






Hayal dünyası belki de bu hayattaki en kısıtlanamaz şey. Muhtemelen, çocukken birçoğumuz kırık bir tahta parçası ile dünyanın en hızlı arabasına sahipmiş gibi hayal ederek saatlerce oynamışızdır. Farklı aletlere bambaşka yorumlar katabilmek her yaşta mümkün ancak bunun için kısıtlanmamış bir hayal gücüne ihtiyacınız var. Hepsi bu!

Günümüzde uçan arabalara günbegün yaklaşırken, bugün sizlere tanıtacağımız Kuadkopter B isimli bu araç, hem araba hem de helikopter olabilme özelliğine sahip. Aynı zamanda polikarbondan üretilen kuadkopter, polikarbon teknolojisi sayesinde hem dengeli hem de kırılmaz, çatlamaz bir kasaya sahip.

Şimdilik pil ile çalışan bu araç,15 dakikalık şarj süresi ile yaklaşık yarım saat hem yerde hem de havada kullanılabiliyor. Tüm bunların yanında 32GB SD kart’a sahip olan kuadkopter, siz aracı kullanırken kayıt yaparak anılarınızı kayıt altına alıyor. Aynı zamanda hava kamerası olarak kullanılabilen bu araç çok yakında yaklaşık 190$ gibi bir satış fiyatı ile raflarda yerini almaya hazırlanıyor.

Ve karşınızda Kuadkopter ve yetenekleri. İyi seyirler.







0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top