Ucuz ıphone
Geçtiğimiz aydan bu yana dedikoduların her geçen gün biraz daha arttığı “Ucuz iPhone” modeli, rekor bir incelikle geliyor! Yalnızca 7.89 mm”
 Teknoloji sever halk tarafından “Ucuz iPhone” olarak adlandırılan Apple’ın ara modeli hakkında söylentiler devam ediyor. Analistler tarafından hazırlanan raporlara göre haber kanallarında yayılan özellikler, tam da bitme noktasına gelmişken, söylentilere bir yenisi daha eklendi.

Geçtiğimiz haftalarda renk seçenekleri konusunda alternatiflerin kullanıcılar tarafından hoş karşılanacağı, hatta en büyük satış rakamlarının makul fiyatlı ve renk seçenekli bu ara modelin olacağına yer verilmişti. Uzak doğudan gelen haberlere göre, siyah haricinde 5 rengin daha tercih edilebileceği biliniyor. Haber kaynaklarının sosyal medya söylentileri yerine distribütörlerden gelmesi, konuya daha resmi bir bakış açısı getiriyor.

Parçalarının tedarik edildiği firma çalışanının verdiği bilgiye göre, ucuz iPhone modelinin kalınlığı yalnızca 7.89 mm olacak. Ürün hakkında farklı söylentiler yer tutsa da, 4 inç ekranın bu inceliği tamamlayacağı düşünülüyor. Fiyat konusundaki ucuzlamanın kasa ve özellik tarafında olacağından da bahsedilirken henüz “Ucuz İphone”un ne kadar ucuz olacağı da merak konusu.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top