Bugün ofis paketleri bir savaş sahip konum ve daha iyi ve kimin için hangi paketi görmek için olsun. Bir olurdu ben Quickoffice, Smart Office ve Microsoft Office Mobile arasında üç yönlü karşılaştırma yapmak planlıyordu, ama MS Office Nokia Belle varyantı par ve diğer iki ile karşılaştırmak olamaz, bu nedenle yorum içinde dahil zaman atık. Ayrıca MS Office herhangi bir Google Dokümanlar veya Dropbox ve benim için bir vızıltı öldürmek anlamına gelir sadece SkyDrive entegrasyonu vardır. Bu yorum da Word belgesi düzenleme ve küçük bir Excel kısmında çok merkezli olacak. Neden? Baktığınızda herhangi bir şekilde, çünkü, PowerPoint sunumları gibi küçük ekranlarda (evet hatta bir 4 inçlik PowerPoint için küçük) üzerinde çalışmak için acı vericidir.

Quickoffice vs Smart Office

ilk izlenimler ile başlayalım.

Smart Office


Nokia - Quickoffice vs Smart Office


Smart Ofisi hızlı. Gerçekten hızlı anlamına gelir. Bu e-posta istemcisi bir posta açar daha hızlı belge dosyaları açar. Bu kadar hızlı. Kullanıcı arayüzü çok hızlı ve gizlenmiş gelişmiş seçenekler ile çok sezgisel. Smart Office ile ilgili her şey dokunma ve hareketleri ile ilgilidir. Bu dokunmatik ekran için doğdu. Bir belgeyi görüntülerken bir esinti. Bu Yakınlaştırma ve uzaklaştırma çok hızlı ve keskin. Belge görüntüleyici için mevcut metin yeniden akış seçeneği orada her editörü için bir zorunluluktur. Çok hızlı bir editör izleyici olmanın yanı sıra, Akıllı Ofis da iyi bağlanır. Bu Smart Office dosya tarayıcı doğrudan Google Dokümanlar ve Dropbox entegre.

Quickoffice




Quickoffice inanılmaz hızlarda veya çok sezgisel bir arayüz ile etkilemek değil, ama profesyonellik çığlıklar bu konuda bir şeyler var. Kullanıcı arayüzü zamanlarda biraz durgun, ama aynı zamanda bir görüntüleyici ve bir düzenleyici olduğu için olmasıdır. Ben daha sonra geri döneceğiz. Hızlı ofis de çok iyi Google Docs, Dropbox, Kutu ve SugaSync destek, bağlanır. Bulut kadar belgeleri Hızlı ofis gün kazanır gider. Quickoffice da küçük mobil ekranda kullanışlı oluyor editörü metin yeniden akış vardır. Tabii ki, tüm baskı önizleme, bağlam menüsünde mevcut olan bu seçeneği göremiyorum anlamına gelmez.

Dosya desteği



Excel dosyası bakış: Sol - Quickoffice, sağ - Smart Office


Smart Office Word destekler, Excel, PowerPoint ve PDF dosyaları Quickoffice sadece Word, Excel ve PowerPoint desteklemekle birlikte. Ancak Quickoffice aynı şirket tarafından geliştirilen Adobe Reader LE ile tamamlanabilir. Birkaç istisna dışında her iki suit ile birçok ofis dosyaları açmak için başardı. Quickoffice Smart Office yaptı ve Smart Office Quickoffice yaptım Google Dokümanlar herhangi bir Excel dosyaları açmak mümkün değildi ise Microsoft Mobile Office tarafından oluşturulan bazı Excel dosyaları açmak mümkün değildi.

Görüntüleyici ve Editör



Smart Office varsayılan görünümü, üst araç çubuğu, diğeri altta < / b>


ben daha hızlı görüntüler çünkü bir Smart Office ile PDF dosyalarını açmak için tercih için. Belgeleri tarafında çünkü belgelerin yazma kolaylığı Quickoffice tercih ederim. Her iki uygulama belgeler için metin yeniden akış sunuyoruz. Artık düzgün yerine bu ekrana sığacak şekilde yeniden biçimlendirilmesi alır, belgenizin içeriğini görmek için ve uzaklaştırmak için var. Bu çoğunlukla halindeyken insanların deneyim web siteleri için modern web tarayıcılarında kullanılan bir tekniktir. Aynı prensip burada ama belgeleri ile geçerlidir.



Quickoffice varsayılan görünümü, metin yeniden akış, bağlam menüsünü


insanların kendi tercihleri ​​var ofis dosyaları görüntüleme gelince. Bazıları metin yeniden akış sağlar okunabilir görünümü tercih ederken tam baskı düzeni görmek istiyorum. Her iki uygulama her iki görüş izin ancak farklı varsayılan var. Quickoffice ilk açılış yeniden akış düzeni ve daha sonra bir baskı önizleme görme, tersi çalışır Örneğin Smart Office, belge açıldığında yeniden akış sonra izin baskı düzeni görünümünde varsayılan olarak tüm belgeleri açar. Bu tercih ne gerçekten



.
Akıllı Office belgelerinizi düzenlemek için gerektiğinde size var Yeni metin eklemek için metin eklemek ve sonra Düzen düğmesine basın istediğiniz yere getirin. Tam ekran düzenleme kutusu açılır ve orada metin ekleyebilirsiniz, ancak, size eklediğiniz sadece yeni metin belgenin kalan görmüyorum. Böyle E7 veya E6 gibi donanım QWERTY telefonları kullanan kişiler için biraz sinir bozucu olabilir. Smart Office ile size ekledikten sonra metninizi biçimlendirmek zorunda. Smart Office metninde yeniden akış fonksiyonu ve uzaklaştırmaya bile, çok iyi çalışıyor, ama varsayılan olarak yeniden akış kullanmak için bir seçenek görmek isterdi. Bunun yerine işlevi farklı bir belge açık her zaman etkinleştirmek zorunda ve bu sadece aptalca



.
Quickoffice Belle araç çubuğunun ortasında bir klavye düğmesi koyarak tamamen farklı bir alternatif alır. Belge içinde herhangi bir yere imleci, klavye düğmesine basın ve sadece yazmaya başlayın. Bunu değiştirmek gibi belgenizi görmek bu şekilde. Ben Smart Office ile daha iyi Quickoffice şekilde dosyalarını düzenleme gibi nedeni budur.

Sonuç

Akıllı Ofis mükemmel dosyalarını görüntülemek ve daha sonra dosyalarınızı hiçbir düzenleme çok az gerek bir ofis yazılım paketi gerekiyorsa olacaktır mutlaka ihtiyaçlarınızı karşılamak. Smart Office Quickoffice geri koyacaktır ne dörtte maliyeti beri Fiyatı da burada bir faktör olabilir. Sen git ciddi belge düzenleme gerekiyorsa Ancak, daha sonra Quickoffice burada net kazanır. Bir yan not, N serisi ve E serisi telefonu kullanıcıları zaten Quickoffice yüklü olacak, tüm ihtiyaç en son sürümüne güncellenmiş halidir.

daha iyi Quickoffice gibi kullanın. Büyük liste öğeleri dosya gezgini liste ve belgelerin varsayılan mobil (reflow) görünümü için devam, ekran aramızda büyük düğmeler ile başlayan, Quickoffice hareket halindeyken kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Quickoffice kullanıcı arayüzü ile UI öğeleri tek elle kullanmak için yeterince büyük olduğundan sizin tekerlek (tabii sürüş değil) arkasında bile belgelerinizi kontrol edebilirsiniz. Öte yandan Smart Office tarayıcı küçük metin ve ince yazı görüntüler ve varsayılan görünümü araç kullanılamaz hale getirir yazdırma görünümü vardır. Bir satın alma karar faktörlerden biri olduğunu ise de bu bir düşünün.

Bazı insanlar ben hayal kırıklığı içinde yere benim telefon smashing olmadan N8 dokunmatik ekranda belgeleri düzenlemek nasıl sordu. Peki varsayılan Belle klavye ile, ama bir kez Swype klavye şeyleri değiştirmek, Nokia Beta Labs sürümünü kullanamazsınız. Ben doğru değerlendirme yazmak için fiziksel bir klavye ihtiyacı olduğunu düşünürdüm, ama Swype son dönemde yapılan ilerleme ile döndü. Beta Labs Swype sürümünü indirmek gerektiğini unutmayın, Nokia Store mevcut kullanmak için bir ağrıdır. Kim N8 büyük bir iş telefonu olamaz dedi? :)



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top