Oturaklı Geçenlerde kullanmaya başladı ve ben ne olursa olsun onunla hiçbir deneyime sahip bir hizmettir. Ilk göz: Bu paranın satın alabileceği kullanıcı dostu test en iyi durumdur. İlk resmi oturaklı uygulama bir göz aldı ve ben sadece düğmeye hiçbir onay vardı çünkü her yerde kontrol etmek mümkün değildi dürüst olmak gerekirse. Uygulaması etrafında kazma sonra ben nihayet kontrol etmek için yolunu buldu, ama ben olması isterdi kadar basit değil. Bu yüzden bir üçüncü taraf oturaklı müşteri aradı. Ben 4. ve belediye başkanı bulundu nasıl.

Windows Phone için Yorumlar Öneriler

olması gerekiyordu nerede Ve bu konuda fark ilk şey, önümde orada, düğme check-in oldu. Resmi oturaklı uygulaması bir daha kullanıcı dostu bir şekilde, bu uygulama verdi ilk bakıştan bana ceza sahasına girdi bir şekilde ortaya koydu olarak 4. ve belediye başkanı temelde aynı bilgi sunar.

sen ile karşılaşacaksınız ilk ekran Arkadaş görünümüdür. Burada arkadaşlarınız son kontrol etti yerlere, kadar olmuştur görebilirsiniz.
İkinci keşfetmek görünümüdür. Eğer trend, mağazalar, gıda ve hatta özel terim arama yapmak gibi özel yerler için arama yapabilirsiniz burada. Bu görünüm, çevreye açılan bir kapıdır. Yabancı bir şehirde iseniz, bu görünümü etrafında eğlenceli biraz bulmanıza yardımcı olabilir.
Üçüncü görünümü listeleri olduğunu. Kendi listeleri oluşturmak veya diğer insanlar tarafından kamuoyuna diğer listeleri kontrol edebilirsiniz. Yabancı bir şehirde iseniz Yine, çevresindeki havalı yerlerden bir listesini görmek için faydalı olacaktır ya da yerlerde görmek gerekir.
4. ve belediye başkanı Bing haritalar ile iyi bir entegrasyon var ve kendi yeri, ya da kontrol etmek istediğiniz yerlerden herhangi bir yerini gösterir. O yere Maps uygulaması ve yönde açabilirsiniz Bu yerlerde hizmetinizdedir hemen vardır.

canlı karoları da güçlü bir noktası vardır. Sen, yakın tüm yerleri göstermek ve hızlı bir şekilde herhangi bir kontrol için izin verecek şimdi kiremit tüm bildirimleri veya bir onay almak için bir zaman yerleri sabitleyebilirsiniz.

4. ve belediye başkanı değil sadece oturaklı check-in yardımcı olan bir uygulama, ancak yeni yerler keşfetmenize yardımcı olur. Bu bir seyahat rehberi gibi, ve size aşina değilseniz bir şehirde kendinizi bulmak gibi kullanılabilir. Uygulama özellikleri ben hakkında yazdı kadarıyla daha derine gitmek, böylece app bir video tur için yazının altındaki videoyu izlemek gerekir.

sezgisel bir kullanıcı arayüzü ve büyük haritalar entegrasyonu ile harmanlayan oturaklı hizmetleri Windows Phone için 4. ve belediye başkanı en iyi oturaklı uygulama yapan benim fikrime göre. Bu uygulama ücretsiz ve reklam içermez.


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top