Samsung Galaxy S IV Mini, firmanın resmi sitesinde de göründü


Akıllı telefon segmentinin lider ismi Samsung, son dönemde sunduğu neredeyse her akıllı telefon modeli ile teknoloji meraklıları tarafından en fazla tercih edilen marka oluyor. Samsung özellikle amiral gemisi serisi “Galaxy S” ile büyük başarı yakalamıştı. Firmanın geçtiğimiz sene sunduğu Galaxy S III, 50 milyon satış rakamını aşmıştı.


amsung 14 Mart tarihinde yeni amiral gemisi akıllı telefon modeli olan Galaxy S IV‘ü resmi olarak tanıtmıştı. Firmanın Galaxy S III ile yaptığı gibi Galaxy S IV ile de Mini modeli sunacağı yönünde haberler gelmişti. Dün nihayet Samsung Galaxy S IV‘ün görselleri ortaya çıkmıştı.

Şimdi de Galaxy S IV, Samsung’un resmi sitesinde listede ortaya çıktı. Gelen bilgilere göre Galaxy S IV Mini standart olarak GT-I9190 model numarası ile, çift sim kartlı versiyonu GT-I9192 ile, LTE versiyonu GT-I9195 ile, Çin versiyonu da GT-I9198 model numarası ile sunulacak.



Teknik özellikleri ise 4.3″ büyüklüğünde Super AMOLED qHD 960 × 540 piksel çözünürlükte dokunmatik ekran. Ekran piksel yoğunluğu 256ppi. 1.6GHz sat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci içeren yonga seti. Google Android, 4.2.2 Jelly Bean mobil işletim sistemi olacak.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top