Sony Xperia Tablet Z çıkış tarihi ertelendi

Bir çok farklı donanım ürünleri ile karşımıza çıkan Sony, akıllı telefon ve tablet segmentinde de bir çok yeni modelle karşımıza geliyor. Sony,hatırlanacağı üzere geçtiğimiz Ocak ayında Japonya‘da tanıttığı yeni tablet modeli Xperia Tablet Zyi Şubat ayında düzenlenen MWC 2013, Mobil Dünya Kongresi’nde global olarak duyurmuştu.
Sony Xperia Tablet Z‘nin teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, cihaz10.1″ büyüklüğünde ve 1920×1200 piksel çözünürlüğünde dokunmatikLED LCD ekrana sahip. Gücünü 1.5Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci içeren Qualcomm Snapdragon APQ8064 yonga setinden alıyor.
Sony Xperia Tablet Z’nin diğer özellikleri 2GB sistem belleği ve16GB/32GB dahili veri kapasitesi, 8.1MP arka kamera, 2.2MP ön kamera,Google Android 4.1.2 Jelly Bean mobil işletim sistemi, Wi-Fi, suya ve toza karşı dayanıklılık, Bluetooth 4.0, GPS, 6.000mAh batarya olarak sayılabilir.
Sony Xperia Tablet Z ön siparişe sunulduğunda, dağıtım tarihi olarakNisan ayı belirtilmişti. Ancak görülen o ki Sony‘den erteleme geldi. Sony İngiltere resmi web sitesinde artık teslim tarihi Nisan değil Mayıs olarak belirtilmiş durumda.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top