Haber - EA Games'ten Samsung Galaxy S4 icin 16 Özel Oyun



Samsung galaxy s4'ün çıkmasının ardından oyunseverlerin ilgisi doğal olarak S4'te oynayacakları oyunlar üzerinde yoğunlaştı. EA, Galaxy S4'e optimize edilmiş tam tamına 16 oyunun piyasaya sürüleceği haberini verdi. Bu oyunlar henüz piyasada olmasa da özellikle GamePad ile elde edilecek süper oyun tecrübesi bizi heyecanlandırmaya yetti. Bu oyunlardan biri Real Racing 3 ve GamePad ile oyun tecrübesinin gösterildiği videoları haberimizde bulabilirsiniz.

real racing teazer1
© EA Swiss Sarl

Tabii burada önemli bir konu Türkiye'ye gelecek Samsung S4'ün çok büyük bir ihtimalle Exynos 5 Octa işlemcili modeli olacak oluşu. Sekiz çekirdekli olmasına rağmen aslında aynı anda dörtten fazla çekirdeğin çalışmadığını biliyoruz. Öte yandan Snapdragon 600'lü versiyonunun performans karşılaştırmasında iPhone 5'i ikiye katladığını da hatırlayalım. Malesef henüz elimize Exynos'lu modelin performansı hakkında bir benchmark gelmedi.
Tam liste elimize henüz geçmese de Simpson Tapped Out (incelememiz için tıklayın) ve Real Racing 3'in özel versiyonları bu listenin ağır topları olacak. Super AMOLED 1080 x 1920 çözünürlüğe sahip kocaman 5 inçlik ekran ile Galaxy S4 kuşku yok ki oyunseverlere çok iyi bir oyun tecrübesi sağlayacak:
Burada Engadget'in test ettiği Samsung'un Galaxy S4 ile test ettiği prototip kablosuz Game Pad'i (harici link için burayı tıklayın):



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top