Haber - HTC One X için Sense 5 ile Android 4.2.2 Jelly Bean güncellemesi Haziran/Temmuz aylarında sunulacak


Akıllı telefon segmentinde özellikle de son dönemde oldukça çetin bir mücadeleye sahne oluyor. Bir çok firma 1080p Full HD amiral gemisi akıllı telefon modelleri ile pazar payını arttırmaya çalışıyorlar. Bu segmentte yer alan büyük oyunculardan bir tanesi de HTC.

Tayvan kökenli firma geçtiğimiz Şubat ayında yeni amiral gemisi modeli HTC One‘ı resmi olarak duyurmuştu. Şu sıralar dünya genelinde yeni akıllı telefonunu sunmak için çalışmalarını hız kesmeden sürdüren HTC, ayrıca daha önce sunduğu modeller için de yazılım desteğini sürdürüyor.
Gelen bilgilere göre HTC, daha önce sunduğu akıllı telefonu One X için güncelleme sunacak. Yeni güncelleme ile cihazın Android sürümü 4.2.2 Jelly Bean’e yükselecek. Ayrıca bu güncelleme ile birlikte HTC One’da karşımıza çıkan yeni HTC Sense 5 arayüzü de HTC One X kullanıcılarına sunulacak.
HTC One X için Android 4.2.2 Jelly Bean güncellemesinin yaz dönemindeHaziran ya da Temmuz ayında sunulacağı bilgisi geldi. Ancak bu bilginin HTC üzerinden resmi olarak gelmediğini de belirtelim.


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top