Temple Run 2 Android Apk indir
Resim yazısı ekleTemple Run 2 Android Apk
Fenomen oyun Temple Run daha fazla macera ve eğlence içeren yeni versiyonu ile tekrar karşımızda.
Temple Run oyunumuzun 2 numaralı versiyonunda, 1 sürümünün oldukça ilgi görmesinden dolayı oldukça iyi sayılabilecek ve beklentiyi karşılayacak yenilikler yapılmış. Deli gibi koştuğumuz yollar artık sadece taştan değil, yada sadece bu taştan yollarda koşarak ilerlemiyoruz. Artık vagonlarada binebiliyor, taştan yollarda da koşabiliyor veya iplere asılarak bulunduğumuz yerden karşı taraflara geçebiliyoruz. Yani artık eğlence sadece koşmak ile sınırlandırılmamış ve olabildiğince çeşitlendirilmiş.
Oyunumuzda yapılan bir diğer değişiklik ise kaçtığımız hayvanın değişmesi olarak söylenebilir. Önceden bizi kovalayan o çirkin suratlı kuş yerini devasa bir gorile bırakmış ve bu bizim sanırım biraz daha fazla korkup daha hızlı koşmamızı sağlamaktadır. Aslında bu daha fazla hızlı koşmamız için artı bir neden olarak gösterilebilir.
Oyunda yapılan genel değişimden grafik ve sesler de nasibini ve almış. Öncekine nazaran bu unsurlarında oldukça kaliteli hale geldiğini, daha kaliteli birAndroid Oyun piyasaya sürüldüğü söylenebilir.
Temple Run 2 bütün hızıyla siz Android kullanıcılarını bekliyor.




0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top