Galaxy S IV Mini ne zaman sunulacak


Akıllı telefon pazarının lider isimlerinden olan Samsung, geçtiğimiz günlerde yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S IV‘ü resmi olarak duyurmuştu. Üst düzey donanım özellikleri, Full HD ekranı ile Nisan ayı sonunda 155ülkede satışa sunulacak akıllı telefon büyük bir merakla bekleniyor.

Samsung hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sene Mayıs ayında bir önceki amiral gemisi Galaxy S III‘ü tanıtmış ve sunmuştu. Firma daha sonraGalaxy S III‘e benzer tasarıma sahi, daha küçük ve daha düşük donanım özelliklerine sahip, Galaxy S III Mini adında ki modelini sunmuştu.
Gelen bilgilere göre Galaxy S IV‘de de benzer yolu izleyecek olanSamsung, Galaxy S IV Mini adında ki yeni bir akıllı telefonu daha satışa sunacak. Çıkış tarihi hakkında bilgi de Businessweek’den Sam Grobart’dan geldi. Grobart, Samsung‘a yakın kaynaklardan aldığı bilgiye göre, Galaxy S IV Mini‘nin çıkışı Galaxy S IV‘ün sunulmasından kısa bir süre sonra olacak.
Galaxy S IV‘ün henüz kesin olmayan teknik özellikleri de 4.3″büyüklüğünde ve qHD çözünürlüğünde Super AMOLED ekran, çift çekirdekli 1.6Ghz işlemci, Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemi olarak sayılabilir.


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top