iron Man 3, 25 Nisan’da Play Store’da Yer Alacak!

Beyaz perdenin ses getiren yapımlarından İron Man 3, 25 Nisan’da vizyona girecek. Merakla beklenen serinin 3 bölümü için popüler oyun yapımcısı Gameloft, filmin oyununu da lasnman ile aynı tarihte oyun severlere sunacak. Oyun yapımcısı daha önce The Dark Knight Rises, Men in Black 3 ve Spider Man için aynı tarihte oyun versiyonlarını kullanıcıların beğenisine sunmuştu.

Gameloft’un Twitter üzerinden takipçilerine sunduğu haberde, İron Man 3’ün 25 Nisan’da Play Store’da yer alacağı bildirilirken, aynı zamanda oyun için ilk videonun tanıtımını yaptı. Sonsuz koşu teması üzerine işlenen oyunda, bir atlet edasında engelleri açmaya çalışacağız. Sahip olduğumuz lazer silahla düşmanları yok etmeye çalışacağız. Böylece oyunun sıkıcılıktan uzak olacağını; fragmandan ise heyecanlı bir yapımın bizleri beklediğini ön görebiliriz.
Fiyatlandırma henüz açıklanmamış ancak Galmeloft’un daha önce benzeri oyunlar için 6.99$’lık bir fiyat benimsediğini hatırlatalım. İron Man 3 için yayınlanan ilk videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.





0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top