HTC Desire X için Android 4.1 Jelly Bean Güncellemesi Basladı!


HTC’nin orta düzeyde konumlandırılan ve geçtiğimiz yıl kullanıcıların beğenisine sunduğu Desire X modeli için Jelly Bean güncellemesi başladı. Şu ana kadar One X, One S ve One SV modellerine sunulan Android 4.1 Jelly Bean güncellemesi şu sıralar Desire X’e dağıtımının başladığı rapor ediliyor.

Dünya genelinde yaygınlık gösteren güncellemenin, ülkemiz kullanıcılarına da ulaştığı rapor edilirken; güncelleme kapsamında daha hızlı ve akıcı bir sistem, Sense 4+, yeni bildirim çubuğu, yenilenen galeri uygulaması, Google Now ve güç tasarruf modu göze ilk çarpan yenilikler arasında yer almakta. Telefonunuzun Ayarlar-Telefon Hakkında sekmesinden sizlerde güncelleme kontrolü yapabilirsiniz.
Telefonun teknik özelliklerini hatırlayacak olursak, 4-inç boyutunda 800 x 480p çözünürlüklü Super LCD ekran, 1GHz frekans hızında çalışan Cortex A5 mimarili çift çekirdekli Qulacomm işlemci, Adreno 203 grafik birimi, 768MB RAM, HD çekim sunan 5MP çözünürlüklü kamera, Beats Audio ses desteği, 4GB dahili depolama birimi, microSD kart desteği ve 1650mAh kapasiteli pil karşımıza çıkıyor.
Yeni yılda oluşturduğu yapılanmanın tepe noktasına One modelini yerleştiren HTC, pazarlama giderlerine daha fazla kaynak aktararak, yenilikçi gelişmeler sağladığı telefonuyla tekrar eski günlerine dönmek isteyecek. Bu noktada Qulacomm tarafında da desteklenecek HTC, nisan ayından itibaren birçok ülkede telefonun satışlarına tekrar başlayacak. Bilindiği üzere HTC One, Ultrapiksel kamera modülünde yaşanan tedarik sıkıntısından dolayı ilk aşamada sınırlı sayıda satışa sunulmuştu.
İşin reklam ve pazarlama boyutunu bu şekilde aşmak isteyen Tayvanlı üretici, bu sayede telefonlarıyla daha fazla dikkat çekip kullanıcıları etkilemenin yoluna gidecek. Kullanıcıları etkilemenin ve olumlu tepkiler almanın bir diğer tarafı ise sunulacak güncellemeler olacak. Şirket, One modelinde sunduğu Sense 5 arabirimini One X, One X+, One S, Droid DNA ve J Butterfly modellerine de sunacak.




0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top