Haber - Google ve LG, Android isletim Sistemli Akıllı Saatler Gelistiriyor!

Apple, Samsung ve Google'ın ardından LG'nin de akıllı saat üreteceği iddia edildi. İddialar gerçek çıkarsa bu yıl birçok firma akıllı saat işine girecek.



Apple'ın başlattığı bir serüven olan akıllı saat şenliği giderek kalabalıklaşıyor ve Apple'ın ardından Samsung, Samsung'un ardından Google ve sonunda Google'ın ardından da LG'den akıllı saat geliştirdiğine dair dedikodular geldi.

The Korea Times kaynaklı haberde LG'nin sadece akıllı saat üzerinde değil Google Glass gibi birde gözlük üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. Ancak bu gözlük hakkında hiçbir bilgi bulunmazken The Korea Times, LG'nin akıllı saati için birçok bilgi vererek bu konuda iddialı olduğunu gösterdi.

LG'nin akıllı saati için Android işletim sisteminin kullanılacak olmasını yüksek ihtimal olarak gösteren kaynak Firefox OS'unda kullanılabilecek olmasına dikkat çekiyor. Bununla birlikte LG'nin 2009 senesinde geliştirdiği bir saate atıfta bulunan The Korea Times, LG'nin akıllı saatleri herkes tarafından kullanılması gereken cihazlar olarak nitelendirdiğini de belirtti.

Öte yandan Sony'nin halen satışta olan bir akıllı saati bulunuyor.






0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top