Uygulama - Galaxy S4: S-Voice Apk Dosyası, Zil Sesleri ve Duvar Kagıtları, indir.


Samsung’un yeni nesil akıllı telefonu Galaxy S4, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Unpacked etkinliği ile kullanıcıların beğenisine sunulmuştu. Tasarım noktasında beklentilerin dışına çıkmayan telefon, sahip olduğu teknik özellikler ve yazılım desteği ile göz dolduruyor. Nisan ayı içerisinde birçok ülkede raflardaki yerini alması beklenen Galaxy S4′e ait I9500XXUAMCH yazılımı Sammobile tarafından ortaya çıkarıldı.
Android Kedisi
Söz konusu yazılımın ortaya çıkmasıyla, Galaxy S4’e ait yazılımsal desteğin kısa süre içerisinde birçok telefonda yer alacağını ön görebiliriz. Her ne kadar telefonun sahip olduğu özelliklerin başta Galaxy S III ve Note II olmak üzere, ilerleyen süreçte bazı telefonlara sunulacağı bildirilse de, yazılım geliştiricileri oluşturacağı ROM’larla beklenenden daha kısa sürede söz konusu özellikleri tecrübe etmemize olanak sağlayacaktır.
İlk olarak yazılım desteğinden Samsung’un sesli kontrollere olanak sağlayan S-Voice uygulaması apk dosyası şeklinde kullanıcılara sunuldu. 26.7MB boyutunda olan dosyayı galaxy s4 svoice apk indirerek telefonunuzun depolama birimine atarak kolaylıkla yükleyebilirsiniz. Sammobile kaynakları S-Voice uygulamasının Galaxy S III, Galaxy Note II ve Nexus 4’te sorunsuz çalıştığını bildirirken; AOSP tabanlı ROM’larda ise bazı hatların oluştuğunun altını çiziyor.
S-Voice, sorulan sorulara cevaplar vermenin yan sıra size tavsiyelerde de bulunuyor. Web hizmetlerinin yanı sıra telefonunuzdaki birçok kontrolü sesle yapmanızı sağlayan uygulama ne yazık ki Türkçe dil desteği sunmamaktadır.
Telefonla ilgili duvar kağıtları ve zil sesleri de ortaya çıktı. Galaxy S III’te yer alan fotoğraflardan farklı bir tema sunan duvar kağıtlarını Full HD çözünürlükte orijinal boyutlarıyla buradan, zil seslerini ise zil sesi buradan indirebilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top