Galaxy S IV Karşılaştırmalı Testlerde Ön Sırada
Samsung’un yeni amiral gemisi tanıtıldı. Merakla beklenen “Unpacked” etkinliği 14 Mart tarihinde gerçekleşti ve üst düzey donanım ve yazılım özelliklerine sahip olan Galaxy S IV gün yüzüne çıktı. Gelecek ay sonunda 155 ülkede satışa sunulacak olan yeni akıllı telefonun erken karşılaştırmalı test sonuçları da gelmeye başladı.



Samsung Galaxy S IV hem Exynos hem de Quallcomm Snadragon yonga setleri içeren versiyonlara sahip olacak. Samsung‘un ABD ve Kanada gibi bazı bölgelerde Qualcomm‘un Snapdragon 600 yonga seti ile sunması bekleniyor. Bu yonga seti 1.9Ghz sat hızında çalışan dört çekirdekli Krait 300 işlemci içeriyor.

Samsung‘un diğer versiyonu da sekiz çekirdekli Cortex-A15 ve Cortex-A7 tabanlı işlemci içeren Exynos 5 Octa yonga seti içeriyor. Diğer ortak özellikleri, 2GB sistem belleği, 4.99″ 1920×1080 piksel Full HD Super AMOLED ekran, 13MP arka kamera olarak sayılabilir.

Samsung‘un Qualcomm Snapdragon 600 yonga seti içeren versiyonunun Geekbench 2 karşılaştırmalı test sonuçları da geldi. Samsung’un Galaxy S IV akıllı telefonu bu testte 3163 puan almış. Diğer sıralamaları aşağıda görebilirsiniz.




0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top