Bu sene çıkması beklenen iPhone 6'nın özelliklerinin yanında fiyatı da ağır ağır belli olmaya başladı. 

iPhone 6 Fiyat
Evrensel mevduat ve bankacılık firması Jefferies'in analistlerinden Piter Misek ,  iPhone 6'nın tek aşağı sürümü 5S'e yönelik 100 dolar pek tek ücrete satılmasının beklendiğini ifade etti .  Misek ,  yepyeni ürünün fiyatıyla ilgili yayınlanan raporda ,  Apple yöneticilerinin iPhone 6'nın maliyetini 100 dolar fazlaya satma ile ilgili fikir alışverişinde bulunduklarını ve bu maliyetin onay edilebilir meydana geldiğini tahmin ettiklerini ifade etti .

iPhone'un nihai dönemde kendisini geliştiren Samsung'a nazaran hâlâ tek sürü seçim edildiğini ve fenomen meydana geldiğini dile getiren Misek ,  100 dolar değerinde tek farkın kullanıcıları öbür telefonlara yönlenme noktasında ek olarak az etkileyeceğini tahmin ettiklerini ifade etti .

Apple'ın ,  müşterilerinin ek olarak pahalı olmayan ve kocaman mobil cihaz talep ettiklerini bildiğini de kaydeden Misek ,  bu vaziyetin telefonunda kocaman fiyat artışına ne sebeple olmayacağını tahmin ettiklerini belirtti .

Uzmanlar ,  16 GB'lık iPhone 5s ele alındığında yepyeni iPhone 6'nın 2200 TL dolaylarında meydana gelmesinin beklendiğini ifade etti .

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top