type='html'>

Football Manager Handheld 2014 v5.3 APK

Football Manager Handheld Açıklaması 

nternet bağlantısı kurmak için gerektirir.
Football Manager Handheld 2.014 mobil ve tablet cihazlar için mevcut en iyi satan ve en gerçekçi futbol yönetimi oyunudur. Oyun, en sevdiğiniz kulüp yönetme nihai rüya yaşamak için izin verir - Eğer büyük kararlar, size transferleri, taktik ve maç alkışlanan maç motoru ile canlı olarak izleyin oyuncu değişikliği karar. Eğer taraftarlar, yönetim kurulu ve medya mutlu etmek ve zafer için takım yol açabilir?
FMH14 Yeni Özellikler:

- Oyunun geliştirilmiş grafik ve çok daha sezgisel menü sistemi ile, görünüşünü tam bir yeniden.
- My Club Modu sıfırdan kendi kulüp oluşturmanıza olanak sağlar. Bu kulüplere ve kit renk seçin ve sizin takım monte. Klasik bir ekip yeniden ya da aile ve arkadaşlar bir takım oluşturmak ve daha sonra herhangi bir lig veya bugünün gerçek takım ve oyunculara karşı rekabet uluslararası rekabet içine girin. Bu nihai futbol fantezi deneyim.
- FMH transfer piyasası anlamına AI yöneticileri daha zeki teklifleri ve takım yönetimi ile daha gerçekçi transfer sistemi gerçek dünya yansıtır.
- Zaman içinde oyuncuların özelliklerini ilerlemesini izlemek için yeni bir oyuncu ilerlemesini takip sistemi kullanın. Bu sayfalar, oyuncuların becerilerini geliştirilmesi veya düşüş grafik ve oyuncuların kulüpte bir geleceği konusunda bu zorlu kararlar için mükemmel bir görsel yardımdır.
- Geliştirilmiş medya etkileşimi, kulübünüzün başarıları, başarısızlıkları ve gelecekle ilgili gazetecilerin sorularını ile. Eğer yönetim kurulu, taraftar ve takım bozmadan medya mutlu devam edebilir miyim?
- Geliştirilmiş maç sonrası analizi ekibinizin taktik güçlü ve zayıf yönleri daha iyi geri bildirim sağlar.
- Önceki sezonda daha detaylı tarihi kayıtları geçmiş başarıları şefkatle bakmak için izin verir.
- Yeni bir oyun başlatırken Artık birden fazla ülke seçebilirsiniz, böylece kariyer bir ülkeye sınırlı artık ... Bir İngiliz kulübü yönetmek başlar, ancak farklı bir meydan okuma ya da kültür * bir değişiklik fantezi başka bir ülkede yönetmek için yurt dışına taşıyabilirsiniz.
* Bu özellik tüm cihazlarda mevcut değildir. Cihaz yeteneği bağlı olarak.

Ekran Görüntüsü


Rar Şifresi apkoyun.net

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top