Android 2014 Games AirFighters Pro v1.10 APK 


EN GELİŞMİŞ SAVAŞ UÇAK SAVAŞ VE UÇUŞ SIMULATOR

500 gerçek havaalanları, 1.107 pist, uçak gemileri ve gerçek zamanlı hava koşulları üzerinde gerçekçi bir dünya haritaları ve navigasyon.
Taktik senaryoları planlamak ve paylaşmak, dünya kampanyası kendinizi test köpek mücadelede diğer uçaklar karşı mücadele. Sınırlar olmadan bir macera.
Görülmemiş GERÇEKÇİLİĞİ
Dünyanın en büyük havaalanlarından 569 doğru çoğaltılamaz yerleri ve pist uzunlukları mevcuttur.
Eğer kullanabileceğiniz uçaklar performansı, özellikleri ve yakıt kapasitesi, gerçek hayat vardır: Eğer, dikey kalkış kendinizi test değişken geometrili kanatları yararlanmak ve gezegendeki en iyi savaş uçağı kokpitinde uçabilir.
Uçuş motoru dünyanın tüm yüzünü gezinmek, ancak yakıt kapasitesine dikkat ve zamanında uçakta yakıt ikmali için sormak emin olmalarını sağlar.
Sürükleyici bir oyun
Mevcut özenle seçilmiş misyonları ile tren ve daha sonra yayımlanan en iyi senaryoların parçası olacak "dünya" kampanyası, kendinizi test edin. Hiç şiddetli düşman jetleri karşı karşıya gelecek köpek kavgada bir uçan as ol. Daha iyi puan almak için kupa kilidini.
SİZİN senaryoları planlayabilir
Dünyanın bir alanı seçin ve simülatörü tüm mevcut elemanları ayarlarken, taktik senaryo oluşturun. En iyi senaryoları yayınlayın ve diğer pilotlar ile paylaşabilirsiniz.
UÇAK CARRIERS - DONANMA FAALİYETLER
Lütfen misyonlar için bir üs olarak uçak gemileri kullanarak, dizi eylem genişletebilirsiniz.
Mevcut Uçaklar:
F/A-18 Super Hornet
F-14 Super Tomcat
A-6 Intruder
F4E Phantom II
MiG-29K Fulcrum
AV-8B Harrier II
F35B Lightning II

F-16 Falcon



Ekran Görüntüsü 



Rar Şifresi apkoyun.net

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top