Sony Xperia Z serisine ilişkin cep telefon kullananlar amaçlı güzel bir haberimiz var. Android işletim sisteminin nihai güncellemesi meydana gelen 4.4 KitKat, Xperia Z serisi amaçlı de geliyor.

Sony Xperia Z serisine ilişkin en iyi android telefon kullananlar amaçlı güzel bir haberimiz var. Android işletim sisteminin nihai güncellemesi meydana gelen 4.4 KitKat, Xperia Z serisi amaçlı de geliyor.Xperia Z Ultra, Xperia Z1 Compact, KitKat yeni sezon modelleri , Android 4.4 güncellemesinin dağıtılacağı cihazlar içinde yer ediniyor .Güncelleme ile beraber , cihazların performansı artarken hafıza tüketimi ek olarak randımanlı bir duruma geliyor olacak .Gelişmiş vaziyet çubuğu ile üyeler bütün ikazları değil, yalnızca rastlamak talep ettikleri uygulamaları görecek.

Ayrıca Sony'nin bizzat uygulamaları da yepyeni versiyonlarıyla nihai güncellemede yer ediniyor . Iletileşme , My Xperia, Smart Connect, Small apps, TrackID, TrackID TV, Sony Select ve Akıllı Sosyal Kamera benzeri uygulamalar iyileştirilerek en güncel sürümleri yepyeni güncelleme ile kullanıcılara sunuluyor

1 yorum:

 
Top