İlk Android'li fotoğraf makinesiyle istediğini bulamayan Nikon, vazgeçmemeye hükümlü . COOLPIX S ailesinin yepyeni üyesi S810c, Android işletim sisteminin sunduğu bütün avantajlar ve Wi-Fi bağlantısı ile, yepyeni nesil tek kompakt makine arayanlara en yenilikçi nitelikleri sunuyor. 12 kat yakınlaştırma yapabilen NIKKOR lensle iştirak eden makinede 16 megapiksel çözünürlüğünde arka aydınlatmalı tek CMOS sensör yer alıyor .

Nikon S810c
Makinenin lensi, 35mm standardında 25-300mm'lik tek aralıkta fotoğraf çekmeye olanak tanıyor. Dynamic Fine Zoom özelliği etkin duruma getirildiğinde bu aralık dijital olarak 600mm'ye civarı çıkıyor. S810c ile 2 cm mesafeden makro çekim yapılabiliyor. 3,7 inç büyüklüğünde, bir ,2 milyon noktalı dokunmatik ekranla iştirak eden makine, 1850mAh'lik piliyle en yüksek 270 fotoğraf çekmeye olanak tanıyor. Yepyeni ilanlan Nikon bir J4 benzeri S810c de standart olarak onay edebileceğimiz SD kartlar yerine microSD bellek kartlarına yardım veriyor . Makine dahili Wi-Fi bağlantısının yanında GPS irtibatına da yardım veriyor .

Android Nikon S810c

S810c'nin en mühim özelliği ise kesinlikle Android işletim sistemiyle geliyor olması. Android'in en yepyeni sürümü KitKat yerine tek önceki sürüm 4.2.2?yle personel makine, çektiğiniz görüntüleri ve kaydettiğiniz videoları Facebook, Twitter ve YouTube benzeri sosyal servisler üzerinden direk paylaşmaya olanak veriyor. Google Play Store'daki uygulamalarla tek akıllı telefon ya da tabletten aynı tek biçimde kullanılabilen yepyeni kompakt, Wi-Fi bağlantısı yardımıyla Nikon'un uygulaması faydalanılarak ilginç cihazlarla uzaktan kontrol edilebiliyor.

Nikon Android S810c

Makinede özel tek yorum fonksiyonu da yer alıyor . Çekilen her fotoğrafa, sanal klavye ya da sesle sözlü olmayan notlar eklenebiliyor. Timeline View ise görüntüleri tespit edecek başlıklar altında kategorilere ayırmaya ve sıralamayı de başlık ismine ya da yapılmış olan yorumlara yönelik inşa etmeye imkân sağlıyor. S810c'de Nikon'un bulut uygulaması Image Space'te ön yoğun olarak geliyor. Bu uygulama kullanıcılara resimlerini yedekleyebilecekleri bedava 20 GB'lık depolama sahası sunuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top