Heroes of Steel RPG Elite v2.1.11 APK Bedava İndir


Kullanılabilir olduklarında Çelik Elite Sizin Heroes 4 Story Bölüm erişimi kapsar . 

Ölüm Eşi ve Episode 2 : The Gathering Gölge bugün Episode 1 sıra tabanlı fantastik RPG saat tadını çıkarın! Elite Çelik RPG Heroes IEN'lary veya karakter gruplarının hiçbir transfer olduğunu unutmayınız .
Insanlığınson kalıntılarını korumak için mücadele gibi dört kahramanlar parti Komutanlığı . Savaşan tanrılar ve karanlık güçlerin bir zamanda doğmuş , dört kahraman gibiyayılan ve Çelik muazzam post-apokaliptik bir ortaçağ dünyasında geçen bir gaddar yolculuğa çıkıyorlar .
Bu dünya düşmüş sonraYetmiş Birinci Yılşafak olduğunu. Thirteen Tanrıların dört onların yaratıcısı ,All - Baba karşı ayaklandı ve bir felaket durumunda onu yok . Karanlık ve harabeizleyen yıllarda , insanınkrallıkları savaş ve alev düştü. Underdeep , tüm druids eski düzeningözetiminde , kaybetmeden önceson günlerinde ,kurtulanlar gizemli bir yeraltı labirent çekildi . Şimdi ,Underdeep içinde , insanlığınson kalıntıları geçimini çizilmeye ve bir toplumu yeniden inşa etmek için çalışıyor , ama hızlı bir şekilde kötüyüzeyin altında onları takip etmiş olduğunu keşfediyorlar vardır .

Çelik Heroes dört benzersiz karakter , Çelikdünya ile kendi arayışı kendi yetenekleri , özel güçleri ve yetenekleri ile her bir gruba liderlik ettiği bir taktik sıra tabanlı RPG. Insanlığın son yerleşim tehdit, vahşi dolambaçlı ve büyülü düşmanları ile taktik mücadele meşgul . Senİmkansızlıklarla üzerinde zafer yeteneğine sahip güçlü ve dinamik bir ekip oluşturmak amacıyla her karakterin ayrı bir strateji geliştirmek için nasıl karar vermelisiniz . Eğer Çelikyayılan dünya geçerken , parti zorluklar , savaşlar , geniş labirentine ve tüm çeşitleri korkunç düşmanları sayısız karşı karşıya gelecek .
Niteliklerini , beceri ve güçlü yeteneklerini artırmak için nasıl karar , tam karakter özelleştirme tadını çıkarın. Bir silah çeşitliliği , zırh , ve üçe kadar sıradan ya da sihirli aksesuarlar ile her karakter donatmak . Partizindan , şehirler vedünyanın kriptaları araştırıyor olarak,genel strateji karar ve takım alır yaklaşım olacaktır . Ekipman kombinasyonları yetenekleri ve binlerce yüzlerce düzeyleri arasında seçin .
Bizim indie oyuncu oyunlar dev takım oynuyor aktif olarak buüst RPG yapmak gelişimi devam ediyor . Biz Heroes bu olabiliren iyi RPG olmalarına yardımcı olacak geri bildirim çok alıcı vardır .
Dört karakter her fırsatta ve yönüyle tam kontrol ile, kontrol titiz ile her fırsatta planlayabilirsiniz . Heroes macera RPG , masa oyunları ve Roguelikes hayranları için yapılmıştır . Eğer strateji oyunları ya da taktik RPG zevk varsa, bu klasik RPG keyfine varacaksınız .
* LAPler Açıklaması
Tüm lAPler kalıcı eklemeler vardır . Bir Karakter ( 1.99 dolar) satın alma, herhangi bir yeni grubakarakter eklemek için izin verir . Bir hikaye Bölüm ( 1 $) Satınalma herhangi bir grupBölüm ile oynamanıza izin veriyor . Bu oyunda hiçbir sarf veya tekrar lAPler vardır .
* İzinler Açıklaması
* Android.permission.INTERNET bize herhangi kazasında düzeltmek için izinTrese Brothers online çökme raporları göndermek için kullanılır . Çökme raporları çok küçük ve otomatik olarak gönderilir .
* Android.permission.READ_EXTERNAL_STORAGE & WRITE_EXTERNAL_STORAGE paylaşımı için ithalat / ihracat kaydedilmiş oyunlara GELECEK özelliğini sağlayacaktır .
* Com.android.vending.BILLING Epizodlar veya Karakterler satın almak için kullanılır . Tüm lAPler , bir kez alımları kalıcıdır .
Buhar Greenlight bizim için oy
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=210285625
Bizim Community Forum katılın
http://startradersrpg.proboards.com/board/33/heroes-steel-hs
Facebook bize katılın
https://www.facebook.com/HeroesOfSteelRpg
Bizi Twitter'da takip edin
https://twitter.com/TreseBrothers
Diğer Trese Brothers Oyunları deneyin
-----------------------
Yıldız Traders RPG
Templar Assault RPG
Cyber ??Knights RPG
Korsanlar RPG Yaşı

Ekran Görüntüsü 





Apk indir


Rar Şifresi apkmag.net

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top