Plants vs. Zombies


Plants Vs Zombies 2 ile güncellemek artık yeni uzak gelecekte dünyada daha düzeyleri, bitkiler ve zombi ile. Yeni dünya hakkında çok heyecanlı nihayet piyasaya sürülüyor! Powerups eğlenceli ve oyunu daha ceza için yalvarıyor size bırakacak kadar zordur. Adlı oyun ve buluşacağız çılgın bir maceraya Crazy Dave katılmak selamlıyorum ve gün sonuna kadar zamanın başlangıcından itibaren zombi ordusu yenilgi edelim.


Ne bir zombi ve vs ilk bitkilerden daha iyidir zombi vs bitkilerin harp yolu daha iyi kankaları. Sonsuz düzeyleri oynamaya devam edelim yeterince güzel. Seviye tasarımı ilginç ve düzeyleri zorlu ve eğlenceli.Pürüzsüz oyun ve pürüzsüz animasyonlar telefon ya da tablet üzerinde olmalıdır oyunları yapmak bu bir.


Sadece ilk gelen diğer orijinal bitkiler kilidini açmak için, bu oyun gerçek para harcamak gerekmez. Eğer bunlardan herhangi birini kullanarak dışarı ile, güç ups kullanarak dışarı gidebilir ve size kullanmak için ücretsiz olanları vermek kadarıyla oyun sikke olarak sadece kadar sonsuz oynamaya devam. Yardım etmek için çim biçme makineleri sahip size oyun bile zor pislik yapmak.


Hangi sürümü 2.1.1 yenilikler:
- Yeni Güç Fayans ve yönüyle Bitki Besin etkilerini artırabilir ile güç.
- Uzak Geleceği dünya yeni bitki ve sahip geldi yeni zombi gelecekten ...!
- Zen Garden geri döndü! Bahçenizde eğilimindedir ve çiçek ekstra BOOM ile ödüllendirilir.


Android sürümü: 2.3 +
İndir Dosya: 7,5 MB ( Plants vs Zombies 2 2.1.1 APK )
Plants vs. Zombies 2 apk

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top