Tabletleri iPad ve ötekileri diye ikiye bölmek olası . Ötekileri aralarında farklılaşabilmek ise tek hayli kuvvet . Samsung, Note serisiyle bunu muvaffak oluyor ve tek tabletle yapılabileceklerin hududunu genişletiyor

Samsung, elindeki kocaman imalat gücünü kullanıcılara çeşitli alternatifler sağlamak için kullanmayı sıkı biliyor. Öyle ki, şirketin portföyünde şimdilik üç çeşitli tablet serisi bulunuyor ve her tek hızlı arasında birbirinden çeşitli ebat ve teknik özelliklere sahip çeşitli farklı modeller yer ediniyor . Üzerine bunların tek de eskiyen sürümleri piyasada dolaşmaya devam etmektedir .

Bu vaziyet herkesin kendine uyumlu tek Samsung tablet bulabilmesini sağladığı benzeri baş karışıklıklarına da ne sebeple oldu . Eylül en başında IFA'da tanıtılan 2014 versiyon namına geçtiğimiz yepyeni Galaxy Note 10. bir dahi halihazırda eskiyen tek tablet zira tek sürü andıran tek süre öncesinde Galaxy NotePRO serisi öğrenildi . Kısacası , Samsung tablet pazarındaki hissesini dik tutabilmek yerine her adımı atıyor ve gözüken o ki işe yarıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top