2014 Advanced Task Manager Pro v5.0.0 APK Kurulum


Açıklama 

Android sistemi için en iyi görev katil , telefon hızlandırmak , pil tasarrufu !


, Görevleri , serbest bellek öldürmek telefon hızlandırmak , pil tasarrufu .

ATM 2.0 tamamen yeni bir kullanıcı arayüzü ile geliyor , ve o gerçekten serin !

Özellikler :
Görev katil , seçili görevleri öldürmek
Uygulamaları görmezden zaman öldürmek görevleri
Off her ekranda Otomatik öldürmek görevler
düzenli öldürmek
başlangıç ??öldür
Tek bir tıklama görev öldürmek eklendi
Hızlı kaldırıcı
Pil ömrünü Göster
Desteği android 1.5/1.6/2.2/2.3/3.x/4.0
reklam Ücretsiz
tanım
Advanced Task Manager ( ATMGR veya ATM ) temelde bir görev katil olduğunu. Tümçalışan görevleri listeleyebilirsiniz , ve öldürmek için bazıları seçebilirsiniz . Ayrıca tümuygulamalar veya çalışan uygulamaları yönetmek için bir görev yöneticisi araçtır , uzun öldürmek istediğinizgörevi tıklatın olabilir , ve size daha fazla seçenek ile bir poped menü alacak .

Bazı görevleri otomatik olarak sistem olaylar yeniden başlatılır için bazı uygulamalar , öldürdükten sonra tekrar ve tekrar yeniden başlatılır bulundu olabilir . Ve biz ayarlarında Otomatik öldür etkinleştirmek öneririz . Sonra her ekranda kapalı görevleri öldürecek . Bu pil kaydetmek ve çok pil drawns bazı uygulamaları sonlandırarakpil ömrünü uzatmak için yardımcı olacaktır .

Google piyasada birçok görev katil uygulamalar vardır . Diğer görev katiller ile bizim app arasındakifark nedir ? Temelde bizim app katil liste biz görev listesini çalıştıran sistem almak için kullandığınızyoluandroid sistem panelinde aynı daha sonra uygulamalar diğerleri , çünkü . Bir diğer önemli fark, bizim görev katil bir kaldırıcı özelliği var ve sen işe yaramaz uygulamaları kaldırın olabilir . Görev katiller çoğu tek bir tıklama widget'ı var , ama bizim Widget mevcut belleği gösterebilir . Bu varsayılan etkin değil , kullanıcılar ayarlarından etkinleştirebilirsiniz gerekir . Genel olarak bizim app katilpiyasada çok görev veya app öldürmek araçlarındanen iyi biridir .

Bu sürümde neler var : ( Güncelleme: 14 Nisan 2014 )
Yeni UI Tasarım
Uygulamasını kullanmak için nasıl SSS
Gerekli Android O / S : 1.6 +






Rar Şifresi apkoyun.net


Apk indir




Önemli Not: Yeni Güncel Android Apk Oyunları için Apkoyun.Net Sitemize'de Girmeyi Unutmayınız

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top