Uygulama - Kaspersky Mobile Security (Full)



Kaspersky Mobile Security
























Dünyanın en çok tercih edilen anti-virüs üreticisi Kasperskytarafından geliştirilen Mobile Security akıllı telefonu olan kullanıcıları tüm mobil tehditlerden uzak tutar. 3G gibi uygulamalarla beraber artış gösteren mobil internet kullanımı tehditleri de beraberinde getiriyor.Tehditlere açık telefonlarda mobil cihaz bilgilerinin başkalarının eline geçmesinden, cihaz üzerinden SMS ve MMS atılması gibi kullanıcıları maddi zarara uğratacak sorunlarda görülebilir. Buna benzer tüm tehditlerden korunmak için Kaspersky Mobile Security en doğru tercih.


Kaspersky Mobile Security Özellikleri:

ANTİ-HIRSIZLIKKaspersky Mobile Security verilerinizin yanlış ellere geçmesini engeller, çalınmaya veya kaybolmaya karşı korur.



  • SMS Engelleme: Eğer akıllı telefonunuz çalınırsa veya kaybolursa verilerinizin yanlış ellere geçmesini engelleyebilirsiniz. Elinizde verilerinizin kopyaları veya yedekleri var ise telefonunuza basit bir SMS ile daha önceden belirlemiş olduğunuz şifreyi gönderiyorsunuz ve ardından bilgiler telefonun hafızasından silinerek telefon kilitleniyor. Telefonunuzu tekrar açmak için yalnızca daha önceden belirlediğiniz şifreyi girmeniz yeterlidir.

  • SMS ile Bulma: Bu özellik sayesinde telefonunuzu nerede olursa olsun bulabilirsiniz. Kaybolmuş olan telefonunuza bir SMS ile önceden belirlediğiniz şifreyi gönderiyorsunuz, ardından size cihazınızdan SMS geliyor. Bu SMS içeriğinde Google Maps tam olarak telefonun yerini gösteren koordinatları gösteriyor. Böylelikle telefonunuzun çalındığını veya kaybolduğunu ve nerede olduğunu kesin olarak öğrenmiş olursunuz.

  • SMS Temizleme: Eğer akıllı telefonunuz çalındıysa ve hiçbir şekilde geri getirilemeyeceğini düşünüyorsanız, telefonunuza bir SMS mesajı ve beraberinde önceden belirlediğiniz şifreyi göndererek içeriğindeki tüm gizli verilerinizi silebilirsiniz.

  • SIM İzleme: Eğer telefonunuzdan SIM kartı çıkarılırsa, telefon otomatikman kendini kilitler. Yeni bir SIM kart takılırsa, "SIM Watch" SIM izleme sistemi derhal size bilgi SMS'i göndererek telefonunuza takılan yeni numarayı size bildirir.





 ŞİFRELEME


  • Dosya Şifreleme: Şifrelemek istediğiniz klasörü seçiyorsunuz ve şifreliyorsunuz. Kaspersky Mobile Security yalnızca dosyayı şifreleyen kişinin dosyaya daha önceden belirttiği şifre ile girmesini sağlar. Başka kimse dosyaya erişim sağlayamaz.

  • Veri Hırsızlığı: Eğer birisi tarafından akıllı telefonunuzdaki hafıza kartı çıkarılırsa o an içinde dosyaları bilgisayardan okumaya çalışır böylelikle veri kaybı yaşamazsınız.

  • Veri Güvenliği: Şifreyi girdiniz, şifreli klasör açılır hale geldi. Bir süre işlem yapmadığınız takdirde tekrar bu dosyayı kilitler ve siz bilgisayarınızın başında değilken verilerinizin kaybolma riskini azaltır.


  


 ANTİ-SPAM


  • Kaspersky Mobile Security, beyazliste ve karaliste şeklinde iki spam kontrol aracı sağlar. Bunlar gelen aramalarve gelen SMS'ler için kullanılabilir. Kişi listenizi tüm gelen aramalar ve sms'lere izin veren beyaz liste veya belirleyeceğiniz kişilere engelleme uygulayacak kara liste ayarları ile düzenleyebilirsiniz. İstenmeyen kelimeler ve ifadeleri de karaliste ye eklemenize olanak sağlar böylece SMS tacizlerinden de kutulursunuz.


EBEVEYN KONTROLÜ


  • Çocuğunuzun telefonuna Kaspersky Mobile Security yükleyerek istenmeyen aramaları ve SMS'leri engelleyebilirsiniz.

  • "SMS ile Bulma" özelliği sayesinde çocuğunuzun tam olarak nerede olduğunu bilirsiniz.


SİBER SUÇ KORUMASI


  • Kaspersky Mobile Security antivirüs dosya aktivitelerini kontrol eder, belli aralıklarla veya anlık olarak taramalar yapar.

  • Anti-virüs veritabanı internet bağlantısı olan herhangi bir yerden güncellemeleri ve bilgisayar ile senkronizasyonları otomatik olarak yapar.

  • Ürün içeriğinde gömülü "Güvenlik Duvarı" modülü barındırır. Bu şekilde ağ bağlantılarından gelebilecek tehditleri önceden algılayarak engeller. Koruma üç aşamalıdır ve istediğiniz aşamayı seçebilirsiniz. (minimum, medium, maksimum)














0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top