Oyun - Grand Theft Auto: Vice City (APK + DATA)







80'li yıllara nostaljik bir geçiş yaptığımız Grand Theft Auto: Vice Cityyabancısı olmadığımız bir menüyle android oyun severleri karşılıyor. Rockstar, Max Payne oyununda her ne kadar beklediği çıkışı yakalamayasa da GTA ile bu açığı kapatmayı başarıyor.





Özellikle bilgisayarlarda GTA Vice City oynadıysanız görevler ve grafiklerin aynısı olduğunu göreceksiniz hatta bir klavyeniz (ekran klavyesi değil) varsa oyun hilelerini bile aktif edebiliyorsunuz.






Farklı grafik kalite seçeneklerini sunan yapım, cihaz kasmalarını en aza indirgemeyide başarıyor. Bunun yanında 5 farklı kamera açısıyla oyuna tam bir hakimiyet sağlamak mümkün. 









İNDİRME LİNKLERİ


APK DOSYASI LİNKİ


GTA: Vice City APK (Cracked, Offline)








DATA DOSYASI LİNKLERİ


PART 1 | PART 2 | PART 3 | PART 4 | PART 5





KURULUM 


- APK dosyasını yükleyin ama açmayın.


İndirdiğiniz data dosyalarının uzantısı .001, .002, .003, .004 şeklinde olacaktır. Bu dosyaları .rar'dan çıkarabilmek için HJ Split programına ihtiyacımız var. Buraya tıklayarak HJ Split programını indirin ve bilgisyarınıza kurun. Programı açın JOIN'e tıklayın Input File'a sonu 001 olan dosyayı seçin. Output bölümüne ise dosyaları çıkarmak istediğiniz klasörü seçin.


- com.rockstargames.gtavc adlı klasörün içindeki main.7.com.rockstargames.gtavc.obb adlı dosyanın adını main.11.com.rockstargames.gtavc.obb olarak değiştirin. 


com.rockstargames.gtavc klasörünü sdcard/Android/obb içerisine atın.


- Oyunu başlatın.





XAPK VALIDATION ERROR: Hatası Nasıl Çözülür?


- Oyunun APK'sını silin ve yeniden yükleyin.(%50 başarı)


- Root Explorer'ı açın. (Sadece rootlu telefonlar için)


data/data/com.rockstargames.gtavc/databases/ klasörüne gidin.


- databaseDB dosyasını silin.







0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top