Oyun - Angry Birds: Star Wars (HD)




Popüler oyun geliştiricisi Rovio herkesin duyurulduğu günden bu yana merakla beklediği Angry Birds serisinin son oyunu Angry Birds Star Wars’u bugün tüm oyunseverler için yayınladı. Oyun şu anda iOSAndroid, Windows Phone, Amazon Kindle Fire, Mac OS X ve PC platformları için aktif durumda ve Windows 8 kullanıcıları da rahatça oynayabilirler.





Elbette sadece Angry Birds meraklıları değil, aynı zamanda Star Wars hayranları da oyunun çıkışını merakla bekliyorlardı. Oyunda kızgın kuşlarımız Luke Skywalker, Han Solo, Prenses Leia, Chewbacca, R2-D2 ve C3PO tarafından temsil edilirken domuzcuklar ise Darth Vader, Tusken Raiderlar, Stormtrooperlar ve diğer kötü karakterlar tarafından temsil ediliyorlar.



Oyunun ilk bölümü çift güneşli çöl gezegeni Tatooine’de geçiyor ancak diğer bölümler uzayda ilerliyor ve içerisinde Angry Birds Space benzeri yer çekimi modellemeleri barındırıyorlar. 


Rovio Entertainment’ın pazarlama müdürü Peter Vesterbacka’nın yaptığı açıklamaya göre Rovio bu Angry Birds oyununun şimdiye dek yaptıkları içerisinde en iyisi olduğuna inanıyor ve Star Wars hayranlarını da mutlu etmekten oldukça memnun.


Oyun içerisinde domuzlara saldırırken ışın kılıcından tutun da güce kadar pek çok farklı özelliği kolayca kullanabiliyorsunuz. İçerisinde 80 bölüm barındıran oyunda pek çok gizli bölüm de yer alıyor ve gelecekte çok daha fazlası da oyun içerisine entegre edilecek.




0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top