Samsung Galaxy S4 ozellikleri Samsung, Galaxy S4te Kırılmaz Ekran KullanacakSamsung, Galaxy S4′te Kırılmaz Ekran Kullanacak
Samsung, S3 modelinin ardından çıkarmayı planladığı yeni nesil telefonun S4′te mobil teknolojilerde şu ana kadar rastlanmamış bir buluşa imza atmayı planlıyor.



Akıllı telefonlarda Galaxy S3 ile yakaladığı yüksek satış sayısını daha da yukarılara taşımayı düşünen Koreli teknoloji üreticisi Samsung, yeni nesil telefonunda mobil teknolojilerde yepyeni bir buluşa imza atmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz mayıs ayı sonunda piyasaya çıkarttığı Galaxy S3 ile dünya çapında 5 ayda 30 milyonluk satış rakamını yakalayan Samsung’un yeni cihazı Galaxy S4, kırılmaz ekrana sahip olacak.

Samsung2 Samsung, Galaxy S4te Kırılmaz Ekran Kullanacak

Reuters’ın Uzakdoğu’daki kaynaklara dayandırdığı habere göre 25-28 Şubat 2013′te Barselona’da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi’nde günyüzüne çıkması beklenen Galaxy S IV’te Koreli teknoloji devi kırılmaz ekran teknolojisini kullanacak. Aynı kaynaklara göre “Proje J” adı verilen yeni Galaxy S4 2013′ün Nisan ayında tüketicinin karşısına çıkacak.

Piksel başına ekran çözünürlüğü iPhone 5′e göre yüzde 35 daha yüksek olacak olan Samsung Galaxy S4′te 13 megapiksellik kamera ve 5 inçlik Süper AMOLED ekran ve 4 çekirdekli işlemci bulunacak. Samsung, 2013′te çıkartacağı kırılmaz ekranlı telefonun ardından, 2013 yılı sonu veya 2014 yılı başında, sahip olduğu bir diğer teknoloji olan bükülebilir ekranlı cihazlarla tüketicini karşısına çıkması bekleniyor.


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top