Uygulama - Alarm Clock Xtreme (Full)


Telefonunuzun standart alarmı sizi uyandıramıyor mu? O zaman alarmı kapatmak için matematik soruları bile çözmek zorunda kalacağınız Alarm Clock Xtreme 'e bir göz atalım.
Alarm Clock Xtreme 'nin boyutu ve gereken Android sürümü cihazlara göre değişiyor. Uygulama Google Play Store'da 4,5 puan ortalaması tutturmuş. 




Alarm Clock Xtreme , gelişmiş özellikleri ile dikkat çeken bir alarm uygulaması. Uygulamanın ana ekranında alarm ekleyebileceğiniz, zamanlayıcı ayarlayabileceğiniz ve ayarlara girebileceğiniz üç ikon bulunuyor. Uygulamaya istediğiniz kadar alarm ekleyebilirsiniz, bu alarmları hafta içi - hafta sonu gibi gruplara ayırabilirsiniz. 


Eklediğiniz alarmın zamanını, hangi günler çalacağını değiştirebilir ve etiket ekleyebilirsiniz. Yine bir çok ses ayarı yapmak mümkün. Alarm için zil sesi ya da müzik dosyası seçebilir, titreşim ekleyebilir, ses seviyesini ayarlayabilirsiniz.


Alarmı ertelemek için bir kaç seçenek bulunuyor. Bunu alarmı ayarlarken seçebilirsiniz. Ekrana dokunarak, telefonu sallayarak, ya da matematik problemleri çözerek yapabilirsiniz. Matematik sorularının zorluğu bile ayarlanabiliyor. Bu işlemleri yapmak zaman alacağından uykunuzun açılması ve kalkmanız hedeflenmiş. 




Uygulama çok gelişmiş bir ayarlar menüsüne sahip. Görünüm, davranış, yararlılık, alarm ve zamanlayıcı, matematik ve dil ayarları yapılabiliyor.Alarm Clock Xtreme 'nin görünüm ayarları da değiştiriliyor. Gelişmiş bir renk paleti ile size uyan rengi bulabilirsiniz.Uygulamada görsel olarak, alarm erteleme butonunun büyüklüğünü ve bildirim ekranındaki ikonun şeklini ayarlayabilirsiniz. Matematik problemlerinde zorlandıysanız, pas geçmeye izin verebilir ve ya ses kısma süresini değiştirebilirsiniz. Bunlar gibi daha bir çok ayarı bulunuyor uygulamanın.


Kıscası Alarm Clock Xtreme ,başarılı bir alarm uygulaması. Eğertelefonunuzun standart alarmı sizi uyandıramıyorsa, bu uygulama ile matematik problemleri çözerek güne zinde başlayabilirsiniz. 


Yazı kaynak: SDN















0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top