Sizlerde 2013 yılı itibarı ile WinAt9 - Telefonunuz üzerinden para kazanın!
WinAt9 
WinAt9 ile telefonunuz üzerinden para kazanabilirsiniz. Uzun zamandır kullandığım bi uygulamayı sonunda paylaşa imkanı buldum, Uygulamanın sistemi çok basit kısa reklamlar izledikten sonra bir veya iki anket sorusuna yanıt veriyoruz her video 0,15 kuruş olarak bize geri dönüyor.

Gün içerisinde Saat 11:00, 14:00, 17:00 saatlerinde telefonunuz titrer ve iki reklam telefonunuza gelir, Akşam 21:00'a kadar reklamları yanıtlamak zorundasınız  tüm reklamları izler ve ankete katılırsanız gün sonunda Paypal hesabınıza 0,90 Kuruş değerinde bakiye aktarılacaktır. Ödemeyi Akşam 9'da yapmak gibi bir incelikleri var ama son zamanlardaki popülerlik sebebiyle saat gecikebilir en geç 23:00'da kazancınız hesabınıza aktarılır.

Üyelik işlemi basit 3-4 soruya yanıt verdikten sonra üyeliğiniz tamamlanıyor lütfen işlemler sırasında doğru yanıtlar verin bize böyle bi hizmet sunan insanlara saygısızlık etmeyelim. Her zaman olduğu gibi aç gözlü insanlar yine çıkacaktır günde 0,90 Kuruş kazansanız bunu her gün tekrarlarsanız aylık Kontör yeni adıyla TL parasını çıkartırsanız öğrenciler için gerçekten yararlı bi uygulama.

Uygulamayı indirin:







0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top