Dünyanın akıllı telefonlar için HDR video özelliği sunan ilk görüntü sensörü*










Her türlü ışıkta harika fotoğraflar ve videolar

Akıllı telefon kameralarımız, her zaman ve her yerde size üstün netlikte fotoğraflar ve videolar sunmak için önde gelen Sony kameralarıyla aynı uzmanlık ve bileşenlerle üretilmiştir.
Xperia Z fotoğraflarınızı nasıl daha net bir hale getirir?

*4 Şubat 2013 tarihi itibarıyla Strategy Analytics tarafından doğrulanmıştır. Strategy Analytics sonuçları hakkında daha fazla bilgi için burayı tıklatın.





HDR video kamera

Xperia Z, akıllı telefonlar için dünyanın ilk HDR videolu görüntü sensörünü, cep telefonu için Exmor RS™’yi içerir. Bu özellik sayesinde yoğun ışığa karşı bile güzel fotoğraflar ve videolar çekebilirsiniz.


13 megapiksel kamera

13 megapiksel hızlı görüntü yakalama kamerası ve yeni nesil cep telefonu için Sony Exmor RS™ sensörü, Xperia Z’yi istediğiniz zaman, istediğiniz yerde eşsiz netliğe sahip fotoğraflar sunan bir Android cep telefonu haline getirir.


Her ışıkta mükemmel

Cep telefonu ve HDR için Exmor RS™ ile Xperia Z, az ışık ve güçlü arkadan aydınlatma durumlarında net fotoğraf ve videolar çeker. Ön ve arkadaki az ışık sensörleri bu ürünü ilk çift cep telefonu için Exmor R™ sensörlü kamera haline getirir.


Süper Otomatik

Ayarlarla aranız pek iyi değil mi? Süper Otomatik modu, ihtiyaç duyulduğunda HDR ve parazit azaltma özelliğini otomatik olarak etkinleştirir.

Akıllı telefonlar arasında suya en dayanıklı olanıdır**





Suya ve toza dayanıklı Xperia Z sert ve şıktır.





Akıllı, şık ve sağlam

Güzel bir tasarımın nasıl sağlamlaştırılacağını Sony’den daha iyi kimse bilemez. Yansıtır camıyla 7,9 mm’lik ince gövdesi düz gibi görünür ve hissettirir, ancak Xperia Z suya ve toza dayanıklıdır ve hayatın getirdiği ne varsa üstesinden gelecek şekilde üretilmiştir.
Xperia Z’nin eşsiz tasarımı hakkında daha fazla bilgi edinin

**4 Şubat 2013 tarihi itibarıyla Japonya sınırları dışında, suya dayanıklılık açısından Sony Xperia Z’den daha iyi değerlendirme puanına sahip bir akıllı telefon bulunmamaktadır. Strategy Analytics sonuçları hakkında daha fazla bilgi için burayı tıklatın.




Sony'nin Xperia akıllı telefonları suyun altında 1 metreye kadar su geçirmez.


Suya dayanıklı

Nasıl emin olunabilir? IP55 ve IP57 standartlarında yüksek puan elde etmek için, Xperia Z’yi 30 dakika boyunca suyun altında tuttuk ve ilk çıktığında yeni gibi iyi durumda olduğundan emin olduk. Fıskiyeye karşı da dayanıklıdır!

Sony'nin Xperia Z akıllı telefonu sağlam bir cam elyaf poliamid çerçeveye sahiptir.


Metal kadar sağlam

Üstün mühendislik ürünü bir akıllı telefonun ne kadar sağlam olması gerekir? Bir otomobil kadar sağlam olmasına ne dersiniz? Xperia Z’nin çerçevesi cam elyaf poliamiddir, bu malzeme otomobil parçalarında metalin yerine kullanılan malzemeyle aynıdır.

Xperia Z akıllı telefon ekranında kullanılan dayanıklı temperli cam sıradan camdan çok daha güçlüdür.


Dayanıklı cam

Ön ve arkadaki dayanıklı cam, sıradan camdan çok daha güçlüdür. Ayrıca, arka ve öndeki kırılmaz film sayesinde Xperia Z kırılmazdır.




Tozdan etkilenmediğinden emin olmak için Xperia Z akıllı telefonu test ettik.


Toza dayanıklı

Her bir Android akıllı telefonu dışarıya çıkaramayacağımız için, toz testlerini laboratuvarlarımıza getirdik. Xperia Z’yi toza dayanıklı olarak etiketlemeden önce, toz testi haznesine koyduk ve işletiminin etkilenmediğinden emin olduk.

Xperia Z tasarımı, her yönde denge ve simetri oluşturmaya odaklanır.


OmniBalance tasarımı

Tasarım, her yönde denge ve simetri oluşturmaya odaklanır. Xperia Z’nin, ikisi bir araya geldiğinde yenilikçi bir çerçeve iskeleti oluşturan, güzel yuvarlaklı köşeleri ve yumuşak, yansıtıcı yüzeyleri olan yanları bulunur.




Tek dokunuşla yansıtma özelliği sayesinde, tek dokunuşla akıllı telefonunuzdaki her şeyi TV'nize yansıtabilirsiniz.


Tek dokunuşta eğlence

Akıllı telefonunuzdan müziği ve fotoğrafları kablosuz olarak paylaşmanın kolay ve hızlı yolunu keşfedin. NFC teknolojisinin kullanıldığı tek dokunuşla yansıtma özelliği telefonunuzdaki ve TV’nizdeki içeriği kolayca görmenizi sağlar. Telefonunuzla BRAVIA® uzaktan kumandanıza dokunmanız yeterlidir, fotoğraflarınız ve müzikleriniz TV ekranınızda gösterilir. Kablo yok, düğme yok, karmaşa yok.

*Tek dokunuşla yansıtma özelliği NFC özellikli BRAVIA® TV ile birlikte çalışması için tasarlanmıştır.
Bağlantının ne kadar kolay olabileceğine bakın









Sony akıllı telefon sıradanlıktan uzaktır.

İçinde kaybolacağınız kadar çekici bir ekran, oradaymışsınız hissi veren görüntüler ve ne zaman, nerede olursa olsun anı yakalamanızı sağlayan bir fotoğraf makinesi. Xperia Z’nin sizi yeni yerlere nasıl götürdüğünü görün.




Sony akıllı telefonunuzdaki Snapdragon S4 Pro işlemci, ihtiyacınız olan her şeyi anında sunar.


Süper güçlü akıllı telefon

Snapdragon™ S4 Pro dört çekirdekli işlemci, size süper hızlı performans, benzersiz grafikler ve etkili pil kullanımı sağlar. Google maps ile yolunuzu bulun. LTE ile en yeni YouTube kliplerini izleyin. Ayrıca en yeni uygulamaları indirebilir ve sorunsuzca çalıştırabilirsiniz. Tümüne istediğiniz an sahip olun: hemen.
Perdenin arkasındaki en önemli oyuncuyla tanışın

Sony akıllı telefonunuzdaki Pil Stamina Modu daha uzun bir pil ömrü sağlar.


Daha uzun pil ömrü

Pil STAMINA Modu’yla daha akıllı bir pil yönetimine sahipsiniz ve bekleme sürenizi kolaylıkla dört kata kadar veya daha da fazla uzatabilirsiniz*. Telefonunuz ekran kapalı olduğunda bunu algılar ve ihtiyacınız olmayan, pil tüketen uygulamaları kapatır, ardından ekran yeniden açıldığında uygulamaları başlatır.

*Telefona indirilen Skype™ ve Twitter’a yönelik varsayılan ayarlarla, varsayılan hesaplarla ve uygulamalarla yapılan test temel alınmaktadır. Yüklenen uygulamaların sayısı arttıkça, Pil STAMINA Modu’nun etkisi de artar.
Bir pili daha akıllı yapan şey nedir?




Sony'nin bu stereo kulaklık setiyle oyun, film ve müziklerinizden en iyi şekilde faydalanın.


Eğlence sesi

Xperia™ Z yüksek kaliteli stereo kulaklıklarla birlikte gelir.
Sony MH-EX300AP mikrofonlu kulaklık seti, sesi orijinal kaydedilen ses kadar gerçeğine yaklaştıran üstün akustik performansa sahiptir.
Müzik, oyun ve filmlerinizden en iyi şekilde faydalanın. Üst düzey rahatlık için tasarlanmış kulak içi kulaklık seti, kaliteli eğlence sesinden keyif almanızı sağlar. Arama veya mesaj geldiğinde haberiniz olur.
Özel kulaklık setinizi keşfedin

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top