Android sitesi olarak sizler işletim sistemi ve Android cep telefonları oyunları ve android oyunlar ile alakalı en yeni haberler, incelemeler, en iyi android uygulamalar 2014 yılına özel olarak,denenmiş çalışan android apk oyunlar beraberimde android oyun hileleri, destek ve teknik bilgi paylaşımlarımızı sitemizde bulacaksınız.
Başka bir ruhu yalnızca şeytani ordular ve cehennemi savaşlar bir yer altı dünyalarını keşfetmek içinKapısı'ndan geçer .


Eğer müritleri yakalamak ve savaşta onları eğitmek gibi yolculuk yaşanıyor . Gizemli beceri yükseltmeleri kilidini ve yenilgi ateş püskürten dünya patronları yardım etmek için yeterince güçlü bir ordu kurmak miyim ? Kapısı benzersiz gerçek zamanlı strateji ( RTS ) ve Kart Toplama Oyunu ( KKG ) mekaniği birleştirir . Koleksiyon kartları güzel resimli sanatsal başyapıtları olarak takdim ederken Savaşlar 3D animasyon elinde işlenir. Baskınlar , Arena Savaşlar ve Dünya Patronlar kavgaya arkadaşlarınızı alırken Yalnız savaşlar , ordu güçlendirmek için bir şans sağlar .

Özellikler :

  • Gerçek Zamanlı Strateji ve Eğitim mekaniği birleştirir .
  • 3D sanat ve el animasyonlar HD ekranı kullanarak tam bir görsel zafer elde
  • Android için Aksiyon / Strateji kart toplama oyunu
  • Yakalanan şeytanları tren ve cehennemlejyon karşı mücadele
  • Konsol kalitesinde grafik hayata


Gerekli Android O / S : 2.2 +

Ekran Görüntüleri:



APK + OBB: 351 MB



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top