Neden bir 3D TV satın alınır?
3D teknolojisi giderek daha etkileyici hale geldikçe herkes 3D TV sahibi olmak istiyor, neden bir 3D almak istediğinizi kendinize sorabilirsiniz. Böylece Panasonic TC-P55VT50, LG 55LM7600 ve Sony XBR-HX950 ekranı  gerçeğe çok yakın, canlı görüntülere sahip iyi 3D HDTV'ler den almak mümkün. Üç boyutlu filmler sinema için sinemaya gitmeden aynı görselliği yaşamak mümkün artık. Onlar artık ev sineması için çok gerçek bir seçenek.

3D görüntüleri izlemek yeni bir şey değil. Stereoskopi, bir görüntüde derinlik yanılsaması yaratmak için kullanılan bir tekniktir, 1800'lerden bu yana kullanılır olmuştur. 1950'li ve 1960'lı yıllarda, birçok film yapımcıları üç boyutlu teknoloji ile film yapıyor, ama 3D sinema hızla filmleri üreten teknik konusunda güçlükler çıktı. Onlar filmin renkleri soluk ve bulanık görüntüler oluşturdu çünkü Artı, kimse kırmızı ve mavi selofan lensler ile bu kağıt gözlükler kullanılırdı. Şimdi 3D sinema üretim ve teknoloji için bir tür rönesans yaşamaktayız. Hollywood'un şaşırtıcı üç boyutlu filmleri sinemalarda yerini alırken, TV üreticileri de üst kademe HDTV'lere o özellikleri ekleyerek size oturma odasında aynı sürükleyici bir deneyim yaşatıyor.

Bu sitede biz üç boyutlu görüntüler sunan en iyi 3D TV'ler ve 3D TV'lerle ilgili değerlendirme yazıları bulacaksınız. 






3D TV: Ne için 3D

Bir 3D televizyon için alışveriş yaparken, düşünmeniz gereken birkaç önemli nokta vardır:

1.3D televizyonlar sadece üç boyutlu görüntü gösterebilme yeteneğine sahip HDTV'lerdir. Siz 3D özelliğini açıp kapatabilirsiniz.

2. 3D etkisini görmek için gözlük gerekiyor. Pasif veya aktif - - TV’ler farklı gözlükler kullanmaktadır. Ancak, gerek gözlük türü 3D türüne bağlıdır. Son yüksek teknoloji aktif obtüratör 3D gözlük sinemalarda kullanılır ya da daha fazla bu gibi pasif 3D lensler. Aktif örtücü 3D lensler hızlı ve algılanamaz ve TV'den gönderilen görüntülerle senkronize olarak her gözün üzerine bir perde kapatır.

3.Active 3D gözlük ucuz değildir ve onlar her 3D TV ile çalışmaz. Başka bir deyişle, aktif örtücü gözlüklerin arkadaşınızın pasif 3D, ve hatta başka bir aktif 3D TV ile işe yaramaz. Doğru 3D gözlük olmadan, çakışan görüntülerin sadece bulanık bir karışımını göreceksiniz.

4.Currently, 3D TV içeriğin kullanılabilirliği sınırlıdır.. 3D TV ile uyumlu bir 3D Blu-ray oynatıcı ile kendinizi oturma odanızda 3D filmlerin çeşitlerinin tadını çıkarabilirsiniz. 2D görüntüyü 3D’ye çevirip izleyebilirsiniz.

Artık 3D televizyon hakkında bazı temel bilgileri bilmek, sizin için doğru olan 3D televizyonu almanıza yarayacaktır.






Özellikler

Ses ve video bağlantıları olmalı. Biz de onları 3D TV dönüştürme olanağı sunmalı, internete ve ağa bağlanmalı.

Alırken ekran boyutuna bakınız. TV ekran boyutunun, düz panel, yenileme hızı, renk üretimi ve kontrast oranı yüksek olmalı. En iyi 3D TV'ler aksiyon sahnelerinde bulanıklığı azaltmak için en az 240Hz yenileme hızı olmalı.



Aksesuarlarlarına bakmak gerekir, 3D gözlük, ara bağlantı kabloları yeterli olup olmadığı.

Alacağınız  TV’de satın aldıktan sonra herhangi bir sorun yaşarsanız, üretici, bu kadar hızlı ve uygun bir şekilde mümkün olduğunca sorunu çözmeye yardımcı oluyor mu? Yeterli destek sağladığından emin olun. . Güçlü ürün garantilerilerine bakın.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top