Twentieth Century Fox Consumer Products ve Xbox için Simpsons içerik paketlerini başlattığınızda Minecraft oyuncuları yakında tam dokulu, kübik zafer hayata Springfield karakterleri getirebilir Minecraft Xbox 360 ve Xbox One sürümleri . Geç Şubat 2015 yılında çıkması planlanan, tüm Simpsons aile Homer, Marge, Bart, Lisa ve Maggie- artı Emmy ödüllü animasyon gösterisi Springfield İlköğretim Okulu'nun sevilen karakterlerinden 19 ve en uzun çalışan senaryosunu içerecektir indirilebilir paketi televizyon tarihinin göstermek.

"Biz Xbox indirilebilir içerik geniş zevk Xbox Live 17 milyondan fazla dokuzcanlı Minecrafters aktif bir topluluk var, ve bize oyun Simpsons karakterleri getirmek için onlar yaygara edilmiştir," Phil Spencer, Başkanı dedi Xbox. "Biz Simpsons getirmek için Twentieth Century Fox ve Gracie Films ile işbirliği yapmaktan heyecan duyuyoruz Minecraft Xbox 360 ve Xbox One sürümleri üzerinde hayat. Ben topluluk oluşturur görmek için sabırsızlanıyorum. "

"Simpsons gibi, Minecraft dünyanın her köşesinden, her yaştan insanlar tarafından benimsenen bir gerçek kültürel bir olgudur," Roz Nowicki, Twentieth Century Fox Consumer Products için global satış ve perakende başkan yardımcısı dedi. "Biz gösterinin fanlar Minecraft bina oldum karmaşık dünyalara Springfield renkli karakterler getiren eğlenceli bir ton var biliyorum."

Minecraft Xbox 360 ve Xbox One 1,99 $ USD geç Şubat ayında 2009 Minecraft en Simpsons indirilebilir içerik paketi yayınlayacak ayındaki lansmanından bu yana 100 milyon indirme ile, tarihinin en popüler video oyunlarından biridir. Diğer platformlarda indirilebilir içerik paketi The Simpsons hakkında daha fazla bilgi için bizi izlemeye devam edin.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top