Amerikan mobil yazılım geliştirici ekibi, Siyanojen, Samsung'un amiral gemisi 2013 phablet, Galaxy S4 LTE modeli çok beklenen Android Lollipop özel ROM CM12 kilometre taşı dizi yayımladı.

Bu yeni CM12 kilometre taşı yazılımı AOSP (Android Open Project) 5.0.2 Lollipop bir gece sürümüdür.

Galaxy Lolipop

Biz bu gece sürümü kararsız ve bunun bazı un-test hataları olduğunu okuyucularımıza hatırlatmak isteriz. Yani, biz özel ROM yükleme ile önde gidiyor önce tüm öğretici makalenin geçmesi tavsiye ederiz.

Gece sürümünde eksik özelliklerden bazıları şunlardır:

Tema Motor

Hızlı Ayarlar yeniden yapılanma ve özelleştirme

Hızlı Ayarlar Şerit modu

Navigasyon çubuğu yeniden yapılanma ve özelleştirme

Ses paneli özelleştirme

Kilit ekran kilidini açma hızlı

Siyanojen istikrarlı firmware gelişimi yüzde 85 tamamlanır ve rulo-out olacak yakında doğruladı. O zamana kadar, kullanıcıların gece güncelleme ile cihaz yükseltebilirsiniz.

Önkoşul (Şeyler CyanogenMod CM12 Nightly yüklemeden önce hatırlamak):

Kullanıcılar uyumluluğu sağlamak için üçüncü taraf eklentileri güncellemek için tavsiye edilir

Görmezden ve sistem bölümünden uyumsuz uygulamaları kaldırmak olacak kurtarma CM backupscript.sh (bu genellikle kullanıcıların yüklemek için seçtiniz olmayan CM apps). Uyumlu bir uygulama (veya uygulama paketi) bu işlevselliği yeniden yüklemek gerekir

Sen okumak sağlanan, CM11 M12 veya CM 11 nightly'ler (silmek için gerek yok) doğrudan CM12 nightly'ler flaş ve yukarıda belirtilen iki adımları izleyebilirsiniz

Bir kez CM12 nightly'ler üzerine, sen silerek olmadan CM11 sürümüne edemez; Sadece serbest keşfetmek düşünüyorsun, o zaman ona geri gitmek istiyorum durumda mevcut kurulum yedeğini tutun.

Kullanıcılar yeni CM12 özel ROM yüklemeden önce Lollipop OS uyumlu kurtarma yüklemeniz gerekir.

Cihaz özel ROM kurulumu için ileriye gitmeden önce emin köklü olun

Bu yeni CyanogenMod CM12 Android 5.0.2 Lollipop firmware sadece LTE modeli (Snapdragon yonga seti ile birlikte) Samsung Galaxy S4 GT-I9505 üzerinde yüklü olması gerekmektedir; Diğer cihazlarda denedim, eğer tuğla alabilirsiniz [cihazınızın modeli kontrol etmek için: Ayarlar >> telefon >> model numarası Hakkında]

Özel ROM kurulumu akıllı telefon bellek temizlenmesini gerektirir, bu yüzden akıllı telefon Clockwork Mod (CWM) Kurtarma / TWRP yükleyerek tüm verilerin yedeğini tutmak için emin olun.

Kullanıcılar bilgisayar tarafından tanınmaz USB PC sürücüleri, ya da başka bir akıllı telefon (Samsung Galaxy S4 LTE) yüklü olduğundan emin olun.

Yükleme işlemi orta yolu kesilir halinde geçici tuğla alma smartphone riski, var gibi cihazınız fazla yüzde 80 pili olduğundan emin olun.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top