Eğer şarj uzak konum ve bir doornail olarak ölene kadar telefonunuzun pil boşaltma devam zaman inanılmaz sinir bozucu olabilir.

Bazen kaçınılmaz, ama çok hızlı suyunu kaybetme telefonunuzu durdurmak için yapabileceğiniz birkaç şey vardır.

Google geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir hızlı slayt pil ve w e ipuçları yararlı buldu kurtarmak için nasıl, bu yüzden her birini yapmak nasıl hızlı bir explainer sağladı.

Bunu yapın:

Sonra Parlaklık, Ayarlar gidin, sonra Display ve. Un-kontrol "Eğer Otomatik Parlaklık," Eğer ekranın düzeyleri daha yüksek veya daha düşük slayt mümkün olacak.

Bunu yapın:

GPS kapatmak için, daha sonra, Ayarlar Konum gidin, ve sonra GPS Uyduları un-kontrol edin. Ayarlarına gidin, Bluetooth ve Wi-Fi kapatmak için, daha sonra hem geçiş "Kapalı." Siz ayarları "Kablosuz ve Ağlar" kategorisi içine giderek NFC kapatabilirsiniz, ve kontrol kutusunu boş. LTE Android cihaza Android cihazdan değişir kapatılması ( burada bazı telefon özgü explainers vardır ). Genellikle, bir kez Ayarlar, sonra (3G telefonunuzu tutacak) "WCDMA", "Ağ Modu" "Kablosuz ve Ağlar," o zaman gidin ve olmalıdır.

Bunu yapın:

Sen ayarlara giderek bireysel uygulamalar otomatik senkron özelliklerini devre dışı bırakabilirsiniz, daha sonra hesapları. Her farklı bir hesap üzerine tıklayın ve ardından denetlemek veya düzenli senkronize etmek istediklerini un-kontrol edebileceksiniz.

Bunu yapın:

Öncelikle, son uygulamalar (telefonunuzda genellikle sağ alt) çağırır düğmesine basın ve çalışan gerekmez olanları uzakta kaydırın.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top