Şubat ayında ilk Xbox geliyor çünkü Microsoft Simpsons indirilebilir içerik paketi açıklandı Mojang, sahibi Minecraft , ve 1,99 $ mal olacak. Microsoft, duyuru çok sonunda söylediği gibi, PlayStation sürümü Xbox sonra takip gerektiğini anlamına gelen ", diğer platformlarda indirilebilir içerik paketi The Simpsons hakkında daha fazla bilgi için bizden ayrılmayın".

Minecraft için The Simpsons Skin Pack

Skin Pack içinde, Homer, Marge, Bart, Lisa ve Maggie, yanı sıra alırsınız "19 Springfield İlköğretim Okulu'nun sevgili karakterler."

Roz Nowicki, Twentieth Century Fox Consumer Products Küresel Satış ve Perakende E xecutive VP, ortaklık hakkında konuştuk:

Simpsons gibi, Minecraft dünyanın her köşesinden gelen her yaştan insanlar tarafından benimsenen bir gerçek kültürel olgudur. Biz gösterinin fanlar Minecraft bina oldum karmaşık dünyalara Springfield renkli karakterler getiren eğlenceli bir ton var biliyorum.

Şu anda, 4J Studios bir üzerinde çalışıyor güncelleştirmenin Minecraft için: PlayStation Sürümü çeşitli hataları düzeltmek için.

2009 yılında başlatılan bu yana, Minecraft Xbox, 18 PC milyon, ve Pocket Edition 30 milyon satılan 17 milyon ile 100 milyon kez indirildi.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top