LOS ANGELES - Simpsons ailesi yakında Minecraft oynanabilir karakter olacak.

Twentieth Century Fox Tüketici Ürünleri Xbox izin ile bir anlaşma imzaladı Homer, Marge, Sepeti, Lisa, Maggie ve Springfield İlköğretim Okulu'nun karakter 19 Şubat ayı sonlarında bir indirilebilir paket parçası olarak kullanılabilir hale.

Minecraft 'The Simpsons' geliyor

paketi ABD $ 1,99 için kullanılabilir içerik paketi ile, Minecraft Xbox 360 ve Xbox One sürümleri için geçerli olacak ve aynı zamanda, sonunda diğer platformlarda kullanılabilir hale gelmesi bekleniyor.

Minecraft oyun şu anda 2009 yılındaki lansmanından bu yana 100 milyon indirme ile Videogram uzayda en popüler oyunlarından biridir, oyuncular Legos benzer dijital yapı taşları kullanarak kendi dünyalarını ve karakterleri oluşturmak. Oyunun popülaritesi göz önüne alındığında, imtiyaz sahipleri Walking Dead Marvel'in süper kahraman, ve daha yakın zamanda Star Wars ve Doctor Who karakterleri derileri ve varlıkları da dahil olmak üzere kendi filmlerini ve TV şovları, teşvik için bir yol olarak Minecraft gördüler.

Microsoft, Eylül ayında, değer ABD bir anlaşma, 2500000000 $ Mojang AB, gişe rekorları kıran Minecraft serisinin arkasındaki İsveçli oyun geliştiricisi satın aldı.

"Biz Xbox indirilebilir içerik geniş zevk Xbox Live 17 milyondan fazla kalıp sert 'Minecrafters' bir aktif bir topluluk var, ve bize oyuna 'The Simpsons' karakterleri getirmek için onlar yaygara edilmiştir," Phil dedi Spencer Xbox başkanı.

Animasyon serisi üretir Gracie Films, oyunda hayata "The Simpsons" karakterleri getirmek için Twentieth Century Fox ile çalıştı.

"Simpsons gibi, Minecraft dünyanın her köşesinden, her yaştan insanlar tarafından benimsenen bir gerçek kültürel bir olgudur," Roz Nowicki, Twentieth Century Fox Consumer Products için global satış ve perakende yönetici başkan yardımcısı söyledi. "Biz gösterinin fanlar Minecraft bina oldum karmaşık dünyalara Springfield renkli karakterler getiren eğlenceli bir ton var biliyorum."

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top