Google, neredeyse bir MİLYAR yakışıklı etkileyen hatayı düzeltmek için reddediyor

kusur WebView olduğunu, bir bileşen uygulamaları web sayfalarını göstermek için kullanılır
Android 4.4 ve 5.0 kullanıcıları etkilenmez - ama Android kullanıcıları yüzde 60 altında 4.3 kullanıyorsanız veya, ve risk altındadır
Google onun yazılımın önceki sürümleri için güncelleştirmeleri sorunu yok diyor
Kullanıcılar kendi Android aoftware güncellemek için tavsiye


Büyük bir güvenlik kusur Android, Google'ın telefon yazılımı tespit edilmiştir.

hata kullanıcı yazılımın eski sürümünü çalıştırıyorsa, hacker, bir cihazın kontrolünü ele geçirmesine olanak verebilecek.

Uzmanlar savunmasız neredeyse bir milyar kullanıcıları bırakmak söylüyorlar - Ancak, arama devi sorunu gidermek olmaz diyerek ateş altında geldi.

Android 4.4 ve 5.0, en son kusur etkilenmez. Ancak, Android kullanıcıları yaklaşık yüzde 60 altında 4.3 veya kullanma ve risk altındadır vardır.

WebView mutlaka Android 4.4 KitKat önce tüm Android sürümleri etkileyen bir Internet tarayıcısı, değil bir uygulama içinde bir Android cihaz üzerinde web sayfalarını oluşturmak için kullanılan bir bileşendir.

Android 4.4 ve 5.0, etkilenmez.

Ancak, Android kullanıcıları yaklaşık yüzde 60 altında 4.3 veya kullanma ve risk altındadır olan

'[WebView olan] etkilenen sürümü 4.4 öncesinde ise, genellikle göz için raporu ile yamalar kendimizi, ama hoş geldiniz yamalar geliştirmek değil,' Google dedi.

'OEM bildiren dışında, bir yama ile birlikte değil 4.4 öncesi sürümleri etkileyen herhangi bir raporda eylemde mümkün olmayacaktır.'


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top