Samsung'un birçok planı CES 2015'te belli oldu olacak. Quantum Dot teknolojili TV modelleri, kavisli masaüstü PC'si, yeni bir akıllı saat ve beklenen amiral gemisi Galaxy S6'nın etkinlikte gösterileceği belirtiliyor. Yepyeni ürünler göreceğiz.

Ne olursa olsun ilk dikkat çeken ise Galaxy S6 ve spekülasyonlardaki varyantları olacak. Son raporlara göre kavisli ekranlı S6 Edge sınırlı sayıda çıkacak. En güzeli detayların içine biraz daha girelim ve nedenlerine birlikte bakalım.

Belirli sayıda

Endüstri içinden kişilere dayandırılan asiae.co.kr sitesinin raporuna göre Galaxy S6'nın her iki tarafı kavisli olacak. Note Edge gibi tek kenarla sınırlı kalmayacak. Ekranlar kasanın sağ ve sol tarafındaki kenarlarına kadar inecek. Rivayetlere göre cihazda 64 bit Snapdragon 810/Exynos 7420 sistem çipi, 2560x1440 çözünürlüğünde 5 inç ekran olacak.

Bu noktadan sonra rapor Samsung Galaxy S6 Edge'in sınırlı sayıda olacağını ve tahminen 2015'te 10 milyon ünite sevk edileceğini ileri sürüyor. Aslında bu rakamları ilk kez duymuyoruz. Aralık ortasında yayınlanan bir raporda da aynı rakamdan söz edilmişti. Analistler 2015'te 45 milyon Galaxy S6'nın sevk edileceğini ileri sürmüş ve 10 milyon S6 Edge ünitesinin sevk edileceğini öngörmüşlerdi.

Kaynak : Sabah

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top