Android telefondan Youtube'a ne türlü girilir?

Youtube ve Twitter'a girme yöntemleri (Android, Iphone) Twitter'ın sonrasında YouTube da Ülkemiz'de ulaşıma kapatıldı. Twitter yasağını aşmak amaçlı farklı VPN uygulamalarını kullanan üyeler YouTube'a girmeye devam etmektedir .

Twitter'ın sonrasında YouTube da Ülkemiz'de ulaşıma kapatıldı. Fakat site kapansa da birçok kullanıcı yasağı hissetmedi; çünkü Twitter yasağını aşmak amaçlı farklı VPN uygulamalarını kullanan üyeler YouTube'a girmeye devam etmektedir . Android telefondan Youtube'a ne türlü girilir? merek edenler amaçlı tümü burada!

İşte yasaklı Twitter ve YouTube'a girmenin formülü: (Android telefondan Youtube'a ne türlü girilir anlatımı:

- Proxy siteleri başka bir deyişle vekil sunucular sayesinde yasaklı sitelere giriş çoğu süre olası . Bunun amaçlı Google'da Free Proxy Sites yazmak veya kapsamında en malum sitelerden meydana gelen hidemyass.com veya vtunnel.com'a girerek de bu sitelere erişebilirsiniz.

- Proxy siteleri başka bir deyişle vekil sunucular sayesinde yasaklı sitelere giriş çoğu süre olası . Bunun amaçlı Google'da Free Proxy Sites yazmak veya kapsamında en malum sitelerden meydana gelen hidemyass.com veya vtunnel.com'a girerek de bu sitelere erişebilirsiniz.

- Fakat proxy sitelerini seçerken temkinli davranmakta yarar var. Google aramalarında çıkan tek takım proxy siteleri zarar veren kaynadığından yasaklı sitelere gireyim derken virüslerle uğraşmayın.

- Bunun dışarısında proxy siteleri genellikle çokça adware başka bir deyişle reklamlarla kaynıyor ve böyle ciro yaratmaya çalışıyorlar. Haliyle yasaklı sitelere gireyim derken istemediğiniz civarı çok reklama maruz kalma durumu da mevzubahis .

- Açılımı Sanal Özel Ağ meydana gelen VPN de yasaklı sitelere erişmek amaçlı tek yabancı formül. Bu metot ise proxy sitelere yönelik ek olarak emin sayılı . VPN ile yurtdışındaki tek bilgisayara bağlanarak yasaklı sitelere girebiliyorsunuz.

- Bunun amaçlı VPN hizmeti sunan şirketlerden maaş tek bedel karşılığında hesap satın almanız gerekmektedir . Bu servisi kullanmaya başladığınızda bilgisayarınız öncesinde yurtdışındaki rastgele tek sunucuya (Paris, Washington, Londra, Madrid vb.) bağlanıyor ve bu PC üzerinden siteye giriyorsunuz.

- Tabiki Ülkemiz dışarısında başka ülkelerde mahkeme kararıyla rastgele tek kısıtlama uygulaması olmadığından yasaklı site engelini böylelikle aşmış oluyorsunuz. Telefon ve bilgisayarlarda Hotspot Shield VPN, Onavo ve Chrome'a eklenti olarak indirebileceğiniz ZenMate ile YouTube'a girebilirsiniz.

- Alan Adı Sunucusu olarak da tanımlayabileceğimiz DNS ayarlarını değiştirerek de yasaklı sitelere giriş yapabilmek olası . Bunun amaçlı Başlat>Ayarlar>Denetim Masası bölümüne girin ve Ağ Ayarları kısmından Mahalli Ağ Irtibatı Durumu penceresini açın.

- Sonrasında Özellikler butonuna tıklayın ve Web Protokolü versiyon 4 (TCP/IPv4) seçeneğine çift tıklayın.

- Sonrasında Evrensel sekmesi altında 'Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan' kısmını aktive edin.

- Nihai olarak Seçim edilen DNS sunucusu bölümüne 8.8.4.4, Başka DNS Sunucusu bölümüne de 8.8.8.8 yazın ve Tamam'a tıklayın.

-Aynı bölümlere sırasıyla 208.67.222.222 ve 208.67.220.220 yazarak da bu ayarı değiştirmeniz olası .

Android telefondan Youtube'a ne türlü girilir? Youtube ve Twitter'a girme yöntemleri (Android, Iphone) Twitter'ın sonrasında YouTube da Ülkemiz'de ulaşıma kapatıldı. Twitter yasağını aşmak amaçlı farklı VPN uygulamalarını kullanan üyeler YouTube'a girmeye devam etmektedir . Haberini okudunuz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top