"Henüz oyun ve ya farklı bir kimlik taşır, Kalesi veya Angry Birds Crush olarak serpin Aynı şekilde sağlam bir bulmaca oyunudur." 4/4 olmalı - [Slayt Play]


"Serpme çok eğlenceli bir halt fiziği ile ateş (ve su, tabii ki) mücadele yapar" 4.5 / 5 - [148Apps]


"Oyun hızlı ailemin her bir üyesi yolunda yaptı" - [Arstechnica]


Bir vinç üzerine monte edilmiş bir tazyikli su kullanarak, oyuncular yangınlar, hareket engelleri, spin jantlar mücadele top yükseklik ve açı ayarlamak ve bu zorlu su fizik tabanlı bilinmez tuzaklar etkinleştirmeniz gerekir! Eğer su tükendi ve gibi ama fışkırtma dikkatli kullanmak daha az su, kazanmak damla daha!


Serpme Android 2.3 ya da daha üstünü cihazlar için kullanılabilir!


Henüz bir Android cihaz üzerinde görülen en gerçekçi su fiziğin bazı kullanarak, serpin her bulmaca ve engel anlamaya süzme oyuncular olacak bir beyin-alay oyunudur.


Özellikleri serpin:


İnanılmaz su fizik - Hiç bir Android cihaz üzerinde görülen en gerçekçi su fizik Bazı heyecan verici ve bağımlılık bilinmez serpin olun.


Beyin-alay bulmacalar - sadece işaret ve oyuncular zaman ve su bitmeden her bulmacanın inceliklerini üstesinden gelmesi gereken gibi, her ateş çok daha zorlu 72 seviyeleri ile olur gidermek için püskürtme olarak başlar ne.


Bloklar, kayalar ve çarkları oh my -, buz ve kayalar blokları taşımak dev çarkları dönmeye ve her geçen yangın ulaşmak ve söndürmek için tuzaklar inorder bastırmak için su topu gücünü kullanın.


Titan, Satürn'ün bir ay, sakinleri kendi saman kulübe evlerinde huzur içinde günlerini yaşamış - Dünya'dan alan turistler Titans aşağı çökmesini asteroitler yanan bir fırtına getirerek, Satürn'ün halkaları ile düştü kadar. Evlerini tehdit eden yaygın yangınları ile mücadele için, Titanlar büyük bir su topu inşa etmişlerdir. Ve Yani adam gerekiyor!




























0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top