Angry Birds Star Wars 2 v1.0.2 apk indir

Angry Birds'ün popülerliği çıktığı günden bu yana devam ediyor ve mobil kullanıcılar yeni sürümleri oynamayı bırakmıyorlar. Rovio'nun başka oyunları olmasına rağmen hala en çok geliri Angry Birds'den kazanması da oyunun popülerliğini anlamak açısından önemli. Tabii ki oyunun tekdüze olmaması için her versiyonunda farklı geliştirmeler yapılıyor ve bu sefer de Angry Birds Star Wars 2 ile Yıldız Savaşları teması devam ettiriliyor.

Her ne kadar bazı kullanıcılar beğenmeseler de Star Wars teması Angry Birds'e oldukça iyi oturtulmuş durumda ve 2. versiyonda da bu uyum mevcut. Hem aydınlık taraf, hem de karanlık tarafta oynayabildiğimiz oyun, sahip olduğu 30'dan fazla karakter sayesinde herkese hitap ediyor. En sevdiğiniz Star Wars karakterleri ile oynamak artık mümkün.

120'den fazla seviye, yeni silahlar ve Jedi yetenekleri barındıran oyunda ufak tefek sürprizler de unutulmamış ancak bunları keşfetmeyi sizlere bırakıyorum. Zaman kaybetmeden oyuna kavuşabilmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top