Suya ve toza dayanıklı olan Samsung Galaxy S5′in ardından şimdi de Samsung Galaxy S5 mini’nin suya dayanıklı olacağı resmi olarak açıklandı.

Suya Dayanan İlk Android Telefon Samsung Galaxy S5 Mini

Güney Koreli teknoloji devi Samsung‘un yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S5, bu ayın başında dünya genelinde satışa sunuldu. İlk olarak Mobile World Congress 2014 kapsamında tanıtılan telefonun öne çıkan yeni özelliklerinden biri de, suya ve toza karşı dayanıklı olmasıydı. Galaxy S5 serisinden çıkacak diğer cihazlarda da bu özelliğin olacağı konuşuluyordu. Sonunda beklenen oldu ve Samsung Galaxy S5 mini‘nin de suya karşı dayanıklı olacağı resmi olarak açıklandı.

Donanım Günlüğü’nün haberine göre, Galaxy S5′in Samsung Galaxy S5 Mini adıyla anılması beklenen ufak versiyonu da öncülü gibi suya dayanıklı olacak. Aynı şekilde Samsung’un sitesinde yer alan habere göre Galaxy S5 Mini’de yer verilecek bu özellik, cihazın 1 metre derinlikte yaklaşık 30 dakika boyunca zarar görmeden kalmasına imkan sağlayacak. Galaxy S5 Mini’ye ait olduğu düşünülen ilk detaylar resmiyet kazanmış olsa da, telefonun ne zaman resmi olarak görücüye çıkarılacağı henüz açıklanmış değil. Kaynak: Hürriyet

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top