Son yıllarda internetin yaygınlaşması ile ev ve iş ortamlarında sabit bilgisayarlardan taşınabilir cihazlara bir yönelim başladı. Bu yönelim bireysel kullanımda akıllı telefon ve tablet bilgisayarlarda kendisini gösterirken, iş ortamında el terminali ve tablet pc ler ön plana çıkmaya başladı.

El terminali Unitech PA-700 Android Cihazlar Beğenildi

Bireysel kullanımda cihazın küçük, hafif, büyük ekranlı olması ve maliyetinin uygun olması gibi özellikler tercih sebebi olurken iş ortamında bu taleplere cihazın sağlamlığı da eklenmekte.

25 yıldır OT/VT (Otomatik tanıma/veri toplama) sektöründe faaliyet gösteren Bilkur, iş ortamının bu taleplerini dikkate alarak Türkiye pazarına yeni ürününü sundu.

Unitech Electronics firmasının geliştirdiği PA-700 model endüstriyel Android el terminali, 4,7 inç ekran boyutu, çizilmez dokunmatik (Gorilla® cam) ekranı, Wifi, Bluetooth, GPRS ve NFC destekli RFID özellikleri, barkod okuyucusu, IP65 standardına uygunluğu, 1,2 metreden düşmeye dayanıklılığı, 285 gram ağırlığı, 9 saate varan pil ömrü gibi özellikleri ile iş ortamında birçok ihtiyaca cevap verebilecek bir ürün olarak karşımıza çıkmakta.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top