Samsung'un kısa bir süre önce tanıttığı Note serisi phablet modeli olan Note 3 için çok geçmeden root yetkisi ortaya çıktı.Bu sayede artık root gerektiren uygulamaları çalıştırabilir,beğenmediğimiz uygulamaları kaldırabilir ve daha bir çok root gerektiren özellikten faydalanabiliriz.Tüm bunları yaparken Root Etmenin cihazı garanti dışına çıkardığını belirtelim.








Önemli Açıklama



Öncelikle işleme başlamadan önce belirtmeliyim ki Galaxy Note 3'de iki farklı işlemci türü var.Biri Exynos Octa CPU'ya sahip Note 3, diğeri ise Snapdragon 800 CPU kullanan Note 3.Peki nasıl anlayabilirim?



Eğer Türkiye'den satın alınan bir telefon ise Exynos Octa 5420 CPU modelli Note 3 ile karşı karşıyasınız demektir.Yurtdışında LTE destekli ülkelerden getirtiğiniz bir model ise Snapdragon 800 ile karşı karşıyasınız.



Root Nasıl Yapılır?



Oluşabilecek aksaklıklardan dolayı sorunluluk kabul etmiyorum doğru yapılırsa hiç bir sorun olmayacaktır.Sorularınızı çekinmeden sorun yardımcı olalım.



1-)Öncelikle aşağıdaki linklerden cihazınıza uygun dosyayı indirin ve klasöre çıkartın.



2-)Çıkan dosyaların içinde yer alan Odin isimli programı bulun ve çalıştırın.



3-)Odinde yer alan PDA kısmına gelerek tıklayın ve gelen pencerede CF-Auto-Root-hlte-hltexx-smn900x.tar.md5 dosyasını seçin.



4-)Ardından telefonu kapatın ve üç tuş kombinasyonu (Ses kısma+Home+Güç) tuşları ile cihazı Download moda alın.



5-)Usb kablosunu takın ve bilgisayara bağlayın.



6-)Odinde yer alan repartion seçeneğini kaldırın ve Start butonuna basın.İşlem bu kadar.



İndirmek İçin?



SM-N9000 (Exynos Octa 5420)  Buradan İndirin



SM-N9005 (Qualcomm Snapdragon 800)  Buradan İndirin










0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top