Samsung Galaxy S5′in bilgileri bir bir sızmaya devam ediyor. Son haberlere göre, Galaxy S5′in iki farklı modeli olacak ve telefonlar nisanda satışa sunulacak.
Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S5, iki farklı modele sahip olacak ve nisan ayında satışa sunulacak. Samsung içerisinden sızdırdığı bilgileri ile ünlenen SamMobile, telefonun özelliklerini de doğrulattığını açıkladı. Buna göre, metal Galaxy S5 modeli Avrupa'da 1000 dolar civarında satışa sunulacak. Bunun yanı sıra, plastik materyalden üretilmiş ve daha uygun fiyatlı bir (850 dolar civarı) Galaxy S5 modeli de satışa sunulacak.

İKİ FARKLI İŞLEMCİ KULLANMASI BEKLENİYOR

Teknik özellikler tarafında ise Samsung'un iki farklı işlemci kullanması bekleniyor; Exynos 6 ve Qualcomm Snapdragon 805. Her iki Galaxy S5 modelinde de 64 bit işlemci yer alacağı söyleniyor.
SamMobile'ın onaylattığı diğer teknik özellikler ise şu şekilde sıralanıyor; qHD çözünürlük (2560x1440p) sunan 5,25 inç Super AMOLED ekran, 16 MP kamera ve Android 4.4 KitKat işletim sistemi. Bellek ve pil hakkında ise herhangi bir bilgi yok.
Galaxy S5′in mart ayında Londra'da tanıtılması ve ardından Nisan ayında çeşitli ülkelerde satışa sunulması bekleniyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top