Samsung'un en iddialı akıllı telefonu olan ve 5.7 inç genişliğindeki dev ekranıyla phablet sınıfında öncülüğü çeken Galaxy Note 3 modeli yüksek donanımsal özellikler içerse de 2000 TL'yi aşan fiyatıyla yüksekten uçuyor. Yeni ortaya çıkan bilgiye göre özellikleri kısmen düşürülmüş olan Galaxy Note 3 Lite modeli sene başında satışa sunulacak. Geliştirme çalışmaları süren telefonun detayları kesinleşmiş değil.

MALİYETİ DAHA DÜŞÜK

Ucuz Galaxy Note 3 Lite geliyorSM-N7505 olarak bilinecek olan Galaxy Note 3 Lite modeli 5.49 ya da 5.7 inç genişliğinde LCD ekran içerecek ve AMOLED ekranı terk ettiği için maliyeti daha düşük olacak. Aynı zamanda 13 MP yerine 8 MP kameraya yer verilecek ama akıllı dijital kalem S Pen korunacak. Yeni cihazın Şubat ayındaki Mobil Dünya Kongresi (MWC) sırasında ilan edilmesi bekleniyor. Buna göre Şubat ya da Mart ayında satışa girebilir.
İlk aşamada siyah ve beyaz seçenekleri olacak Lite modelin ilgi görebilmesi için fiyatının belirgin biçimde düşük olması şart. Aynı zamanda Galaxy Note 3'ün Mart ayına kadar belirgin biçimde ucuzlayacağı düşünülürse Lite modelinin işi hayli zor. İşin ilginci büyük ekrana önem veren kullanıcılar için uygun fiyatlı Galaxy Mega serisi bulunuyor ve Note 3 Lite modeli fiyat olarak Mega serisinden yüksek ama Note 3'ten ucuz olmak zorunda kalacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top