Android 4.4 KitKat Yeni ROM İncelemesi 2014

CyanogenMod 11 Unofficial Builds, AOKP KitKat Nightlies, And Paranoid Android AOSPA4+ ROMs

Birçok üretici en erken 2014 yılında cihazları güncellemek bekleniyor birlikte , serbest bırakılması için kendi Android 4.4 KitKat firmware hazırlanıyor meşgul. Bu arada, geliştiriciler iş rekor sürede özel ROM'lar yayıyoruz de zordur . Burada satış sonrası firmwareson gelişmeler bir özet .
11 Unofficial ROM CyanogenMod
CyanogenMod 11 birkaç yüksek seviye cihazlar için serbest nightly'ler ile devam resmen. CM kaynak kodu kendi özel inşa yaratmak onların el denemek için deteknoloji anlayışlı için kullanılabilir .
Özellikle, Android 4.4 512MB RAM KitKat gibi küçük olanlar da dahil olmak üzere cihazların bir ev sahibi ile uyumluluk sağlayan'Project ince yapılı ' optimizasyonu ile yayınlandı . XDA forumlarında GeliştiricilerGalaxy Ace ,Galaxy Fit , Galaxy Mini veGalaxy Gio dahil olmak üzere düşük - uç Samsung akıllı telefonlar için orta menzilli bir dizi için CyanongenMod tabanlı ROM oluşturmak içinfırsat almış . Dikkate değer ,Galaxy Ace 512 MB RAM özelliğidörttek cihazdır ,Galaxy Fit , Galaxy Mini ve Galaxy Gio sırasıyla 280 MB , 384 MB , 278 MB ve sayılabilir. Bu proje Svelteuyumluluk için olağanüstü bir aralığını gösterir. Onlar hepsi 2 yaşındaki bitti gibi Samsung, bu cihazlar için Android 4.4 desteği sağlayacağını olası olmasına rağmen.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top