2014 Treasures of Montezuma Full Apk Game

Gereksinimleri : Android 1.6 +
Genel Bakış :Jungle Welcome Back ! Eski Aztek sırları ve bilmeceler , sihirli eserler bol ve üç oyun modları Android telefon için Montezuma 2 Hazineleri sizi bekliyor . Çeşitli yükseltmeleri harcamak Bonus puanları ve altın içinverilen süre içindeaynı renkteki parçaları ve eksiksiz misyonları birleştirin. Aztek sihirli keşfetmek ve tümdeğerli mücevherleri toplamak zaman,Semavi Şehir yeniden inşa edecek : Tenochtitlan .
Anahtarı ve tıklayınMontezuma 2Hazineleri daha düzeyleri , daha zorluklar ve daha eğlenceli bir yeni maç üç oyun. Lütfen totem şarj ve birden jeton maç yaparak özel güçleri açığa . Delicesine hızlı bir maç serisi ile Yıldırım Hız etkinleştirerek yüksek puan kadar rafa . Son olarak, süre dolmadan önce her düzeydetüm taşlar toplamak gibi inanılmaz kahramanlık gerçekleştirmek için kupa kilidini .
Yeni bir macera seçinBaşlangıçta Anahtar Kelimeler: Alawar tarafından oluşturulan PC'niz için Montezumaorijinal Hazineleri , bu akıllıca tasarlanmış ve güzel animasyonlu yorumuyla , cep telefonunuzamaç üç eğlenceli getiriyor .
Ürün Özellikleri100'den fazla düzeyleri3 oyun moduBirçok büyülü ikramiye ve totemler


Treasures of Montezuma Full Apk Game

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top